Kaszotto az új rizottó – A Maggi árpa- és kölesalapú egytálételekkel jelentkezik

2020 október 2.
Kaszotto az új rizottó – A Maggi árpa- és kölesalapú egytálételekkel jelentkezik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az egészséges táplálkozás egyre fontosabb szerepet tölt be a családok étkezésében. Így vagyunk ezzel mi is, szeretjük az újdonságokat beépíteni a mindennapjainkba, és még jobb, ha azok olyanok, amiket könnyűszerrel elkészíthetnek a gyermekeim is. A Maggi új rizottói és kaszottói a legjobbkor érkeztek, így az otthoni home-office alatt bárki könnyedén elkészíthet belőlük egy kiadós ebédet.

Még ismerkedünk mi is az új fogalmakkal, mert eddig a kaszottót eddig nem ehettünk. A Maggi újdonsága nem más, mint köles vagy árpaalapú, ízesített termékek, amiket ehetünk önmagukban, zöldséggel vagy hússal együtt. Friss zöldségekkel, gombával, tofuval vagy akár grill sajttal kiváló kombinációt adnak, hiszen a gabonaalap és a tejtermék együtt komplett fehérjeforrást biztosít, így csirkehús nélkül is teljes értékű fogásokat varázsolhatunk.

maggi_2020jan_17461 MAGGI_Vargányás sólet

A MAGGI Rizottó termékek kiváló megoldást jelenthetnek azoknak, akiknek fontos, hogy gyorsan elkészíthető, tápláló, ízletes fogásokat készíthessenek családjuk számára. A MAGGI Rizottó a készítmények alapját képező carnaroli rizsnek köszönheti „al dente” textúráját. A Rizottó termékek gombás-parmezános, paradicsomos-paprikás és parmezános-sáfrányos ízesítésű változatokban érhetők el.

Természetesen mi is teszteltük a termékeket, a sáfrányos, parmezános rizottó nagyon finom lett, bőven 3 adag kijött belőle, az elkészítése pedig kb 30 percet vett igénybe. Egy kis exraként került bele cukkini és brokkoli is.

Sáfrányos parmezános rizottó brokkolival és cukkinivel
Sáfrányos parmezános rizottó brokkolival és cukkinivel