Jótékonykodj te is a Catrice-szel!

2019 április 15.
Jótékonykodj te is a Catrice-szel! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Folyékony Magas Fedésű Camouflage Korrektor a CATRICE “Our Heartbeat Project” Limitált Kiadás részeként  május 30-ától lesz elérhető egyes DM üzletekben.

A CATRICE az eladásokból származó bevétel 10%-át a következő szervezeteknek adományozza: Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida és Beauty for Life, melyek a szociálisan hátrányos helyzetű nőket támogatják Szíriában, Kolumbiában és Németországban.

Catrice

A CATRICE #makeupartistsatheart kezdeményezések célja, hogy a nők számára képzést biztosítsanak a smink vagy körömművészet kitanulásához, és ezáltal lehetővé tegyék számukra, hogy nemcsak kreativitásukat fejlesszék, hanem anyagi szempontból függetlenek legyenek.

A vásárlók és a szépség kedvelők egyik legnagyobb kedvence a CATRICE állandó kínálatából: az erősen pigmentált Folyékony Magas Fedésű Camouflage Korrektor. A kiváló fedésű folyékony korrektor tökéletesen elrejti a sötét karikákat, a bőr szabálytalanságát, és akár még a tetoválásokat is a bőr kiszárítása nélkül. Ezenkívül vízálló és rendkívül tartós – igazi szépségbajnok! Most limitált kiadásban is megvásárolható, egy különleges rozé árnyalatú, szívverés mintájú kupakkal. Nem csak a sminkünket tökéletesíthetjük vele, hanem most a bevételek egy részét az életminőség javítására is fordítjuk!

Kapcsolódó bejegyzések