Jön a MOSCHINO a H&M üzleteibe!

A MOSCHINO [tv] H&M kollekció november 8-án debütál világszerte a kiválasztott üzletekben – itthon a Váci1-ben – és online a HM.com-on.

“Tervezéskor mindig a barátaimra gondolok. A MOSCHINO [tv] H&M lookbook fotózás olyan volt, mint egy parti, ahol együtt ünnepeltük azt az örömöt, pop életérzést, kreativitást és energiát, ami a kollekcióból árad” – mondta Jeremy Scott, a MOSCHINO kreatívigazgatója.

Moschino tv HM_6108_LB_120_300dpi_PR

“Imádom, hogy Jeremy tökéletesen át tudta adni a kollekció hangulatát a lookbook képeken is. Ez egy erőteljes kollekció, ami mindenkinek szól, aki szeretne részesülni a ruhákból áradó játékosságból” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.

Moschino tv HM_6108_LB_116_300dpi_PR

Moschino tv HM_6108_LB_145_300dpi_PR

A lookbook képeket Marcus Mam fotós készítette, a stylist pedig Carlyne de Dudzeele volt; mindketten régóta dolgoznak együtt Jeremy-vel. A vidám és pozitív energiát sugárzó kollekciót a lookbook képeken Jeremy barátai mutatják be: Aquaria, a RuPaul’s Drag Race című reality 10. évadának nyertese, Amiaya, a modell és influencer ikerpár, Sakura Bready, Jeremy Scott asszisztense, valamint Pablo Olea, Jeremy legjobb barátja, aki egyben a MOSCHINO márka globális PR és kommunikációs vezetője.Moschino tv HM_6108_LB_140_72dpi_PR

Moschino tv HM_6108_LB_138_300dpi_PRA H&M a kollekcióhoz kapcsolódóan különleges gif-eket is készített, amiket a rajongók az Instagram Stories-ban, a Snapchaten és iMessengeren is tudnak használni a saját tartalmuk színesítésére. Az animált logó és a kollekció emblémái mellett Jeremy Scottal is készült néhány különleges gif.

Kapcsolódó bejegyzések