Jeges kávéfinomságok forró nyári napokra

A Nespresso kávészakértői három különleges, de nagyon egyszerűen elkészíthető kávékoktélt alkottak meg, hogy a forró nyári napokon hűsítő, jeges formában is élvezhessük a különleges kávéőrleményeket.

coffee beans

Az erőteljes aromajegyeket képviselő Ristretto, a kifinomult Bukeela ka Ethiopia és az édes Vanilio kapszulákkal komponált italok között minden kávérajongó megtalálhatja saját ízvilágát. A koktélok kiegészítő alapanyagai a gyömbér, a koriander és a juharszirup, melyek tökéletesen kiemelik a hozzájuk párosított kávéőrlemények jellegzetességeit. A hűtött koktélok fogyasztását a nap bármely pillanatára ajánlhatjuk.

JEGES RISTRETTO : Ez az egyszerű jegeskávé recept frissítő módon hangsúlyozza a Ristretto erőteljes aromáit. A még kifinomultabb ízek eléréséért adjunk hozzá gyömbért, amely kiemeli a gyümölcsös ízjegyeket, valamint a kávé kellemes keserűségét.

Hozzávalók: 3 jégkocka, 40 ml Ristretto kávé, 90 ml víz vagy tej, a tetejére tegyünk két szelet gyömbért.

?????????????????????????

JEGES BUKEELA KA ETHIOPIA: Ez az egyszerű és frissítő jegeskávé recept kihangsúlyozza a Bukeela ka Ethiopia kifinomult aromáit. A még izgalmasabb ízvilág eléréséhez enyhén fűszerezze meg őrölt korianderrel, amely felerősíti a kávé virágos jegyeit.

Hozzávalók: 3 jégkocka, 40 ml Bukeela ka Ethiopia Lungo kávé, 90 ml víz vagy tej, végül adjunk hozzá egy csipetnyi koriandert.

Bukeela ka Ethiopia

JEGES VANILIO: Ez az egyszerű jegeskávé recept kihangsúlyozza a Vanilio kifinomult, édes aromáit, miközben frissítő élményt nyújt. A még ínyencebb ízvilágért adjon hozzá egy kevés juharszirupot, amely lággyá és különlegessé varázsolja az italt.

Hozzávalók: 3 jégkocka, 40 ml Vanilio kávé, 90 ml hideg tejhab, majd adjunk hozzá 0,5-1 evőkanál juharszirupot.

Jeges Vanilio

Kapcsolódó bejegyzések