Jázmin, rózsa és frézia dominál a s.Oliver nyári illatában

2020 április 8.
Jázmin, rózsa és frézia dominál a s.Oliver nyári illatában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az önfeledt, napos pillanatokhoz könnyű, életörömöt árasztó illat való. A csábító jázmin mellett a buja pünkösdi rózsa és a kecses, színpompás frézia játssza a főszerepet az idei nyárhoz szóló illat-ódában, amellyel az s.Oliver a meleg évszakot köszönti.

Napsugaras séta egy virágtenger közepén – a hosszú téli hónapok után sok hölgy vágyik egy olyan évszakhoz illő illatra, mely kibontakoztatja auráját és személyiségét. Itt az ideje, hogy nyári ruhába bújjunk, és felszabadultan táncoljunk a legközelebbi zöld réten. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER idei, nyári virágszínek ihlette, limitált női illata megragadja a nyári időszak édes hangulatát, és 2020 április végétől a friss virágok legszebb esszenciáival árasztja el viselőjét.

s.Oliver_FeelsLikeSummer2020_Mood1

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER fejillata a bogyós gyümölcsök, a mandarin és a bergamott kellemes frissességével indít, melyek már az első pillanatban könnyedséget és boldogságot ébresztenek. A pünkösdi rózsa, a jázmin és a frézia alkotta nőies szívillat a fejillattal együtt gyümölcsös-virágos csokorrá teljesedik ki, amely nyárias könnyedséggel ajándékozza meg viselőjét. A cédrusfa, a borostyánfa és a mósusz lágy alapillatai tartós illatélményről gondoskodnak. Így válik a parfüm – a hajat díszítő csinos virágkoszorú társaként – illatos kiegészítővé egész napra!

s.Oliver_FeelsLikeSummer2020_EDT_30ml_Box_Flacon

Kapcsolódó bejegyzések