Itt a nyár kedvenc sminkterméke! Érzékeny bőrűek is használhatják!

Nyáron általában könnyedebb, természetesebb sminket viselünk, hisz ilyenkor a barnult bőrünkkel elegendő kevesebb sminket felvinnünk. Fontos, hogy a nyári időszakra olyan sminket viseljünk, mely hagyja az arcbőrünket lélegezni és nem szennyezi azt. Ezért most összegyűjtöttünk egy smink-csokrot, mely ideális nyári viseletet biztosít!

Kezdjük az alapoknál, azaz a Physicians Formula Mineral Wear Alapozónál, mely egyedi szivacsos kivitelezésével és könnyed textúrájával tökéletes fedést biztosít a nyári időszakra úgy, hogy közben hagyja lélegezni az arcbőrünket! A Physicians Formula Mineral Wear Alapozó korrigálja a látható bőrhibákat, elsimítja a ráncokat és pórusokat. Az alapozó applikátorral és beépített tükörrel van ellátva!

A trendi nyári sminkhez ajánlunk még egy szuper szempillaspirált, a Sexy Booster Vavavoom Spirált, ami nemcsak a finom vaníliás illatával kápráztat el, hanem a hosszantartó dúsító, hosszabbító és göndörítő hatásával, mely akár 24 órán át is tarthat! Mindemellett pedig egészséges is, hiszen a többi Physicians Formula termékhez hasonlóan ez a termék is hipoallergén!

A gyönyörű tekintetért érdemes még kipróbálni a szempillanövesztő szérumot tartalmazó Physicians Formula 2in1 Szemhéjtust is, mely hosszantartó vízálló hatással bír és nem kenődik el.Mélyfekete színével pedig gyönyörűen kiemeli a szemet. A szabályos és szimmetrikus szemöldök is kulcsfontosságú nyáron is, ehhez pedig a Physicians Formula 4in1 Szemöldökformázót ajánljuk.

Nem maradhat ki a nyári sminkből az bizony a Murumuru Bronzosító, a Physicians Formula legikonikusabb terméke, amely nemcsak külföldön, de itthon is az 1. számú sikerterméke a márkának! A krémesen lágy bronzosító gyönyörűen kiemeli a nyári napbarnított bőrszínt, használható bronzosítóként vagy akár alapozó helyet púderként is. Az ínycsiklandozó kókuszos illata pedig még szerethetőbbé teszi ezt a bronzosítót.

A Physicians Formula termékek hipoallergének, klinikailag és bőrgyógyászatilag teszteltek és állatkísérlet mentesek!  így használhatják érzékeny bőrűek is!

Kapcsolódó bejegyzések