Ismerd meg az Idea Toscana olivás kozmetikumait!

Ma már szinte megköveteljük egy kozmetikai terméktől, hogy valamilyen formában emelkedjen ki a többi márka közül, legyen egyedi, hightech, illetve tartalmazzon olyan hatóanyagot, amely bizonyítottan hatékony a bőrünkre.

Szerencsére a természet bővelkedik jobbnál jobb, és a szépségünkre jótékonyan ható növényekben, így elegendő csak lehajolnunk a Föld kincseiért, vagy felnyúlnunk egy fa terméséért, és máris egy hatóanyagban bővelkedő termékkel lettünk gazdagabbak.

oliva fák

Toszkánában sem történnek másként a dolgok, azzal a kivétellel, hogy a természet kincseire tudatosabban vigyáznak, és forrásait régebb óta kiaknázzák. Az olasz folyékony aranyról, az olivaolajról oldalakat lehetne írni, a szervezetünkre gyakorolt hatása ősidők óta ismert, és nem csak kedvelt kulináris hozzávalók, de már diétát is építettek rá.

Toscana

Egy ilyen sokoldalú alapanyagnak kell, hogy legyen a szervezetünkre gyakorolt pozitív hatása is, aminek köszönhetően a bőrünk is változik, szépül. Az olívaolaj elsődlegesen az emésztésre hat jótékonyan, és mint tudjuk, a bőrünk az emésztőrendszerünk kivetített felülete, így idővel a bőrünk is változni, szépülni fog az olivának köszönhetően.

olajbogyó

Mivel az olíva vitaminokban (E-,A-, K-vitamin), ásványi anyagokban (vas, kalcium, magnézium, kálium és aminosavak) bővelkedik, sőt, proteint is tartalmaz, így a bőrünk, a körmeink és hajunk is meghálálja a rendszeres fogyasztását.

Az olíva olaj sokoldalúan felhasználható a kozmetikai iparban, kiváló hidratáló anyag, így a különösen száraz bőr egyik kedvenc alapanyaga. Mivel regenerálja a bőrszövetet, ezért rendszeres használat mellett a bőr visszanyeri rugalmasságát és simaságát, mindeközben feszesíti azt.

olivaolaj

Kémiai felépítésében minden más természetes olajnál közelebb áll a bőr által kiválasztott természetes faggyúhoz, ezért könnyen felszívódik és hasznosul. Gazdagon tartalmaz antioxidánsokat, melyek segíteni a szabadgyökök illetve az UV sugárzás által okozott károk csillapításában.

Nagy öröm volt számomra, hogy az Idea Toscana termékcsalád megismerésével egy olyan kozmetikai márkára bukkantam, amely az olíva jótékony hatásaira épít, sőt, bio minősítésének köszönhetően igen magas szintre helyezte a termékeket.

Idea Toscana kozmetikumok

Az Idea Toscana bio arcápoló kozmetikumok csak természetes alapanyagokból készülnek, és a nyers természetes összetevők 95%-át ökológiai minősítésnek vetik alá. Genetikailag módosított (GMO) összetevőket nem használnak. Igen szigorú gyártási és minőségi szabályzatnak felelnek meg, ennek megfelelően a BIO olívaolajat eredeti csomagolásból a kozmetikumok készítésének utolsó fázisában, a többi alapanyag lehűtése után adagolják a kozmetikumokhoz, így biztosítva az olívaolaj értékes összetevőinek megőrzését.

Idea Toscana kozmetikumok

Az Idea Toscana termékek nem csak kiváló kozmetikumok, de kellemes textúrájuk, intenzív, azonban mégis nagyon magával ragadó illatuk nem csak engem, de a család férfi tagjait is elbűvölték. Akár a kézápoló termékről, body lotionről vagy tusoló termékről legyen szó, a család bármely tagja számára egy kitűnő választás, hiszen nem tartalmaznak SLES-t (sodium laureth sulfate), SLS-t (sodium lauryl sulfate), parabént, szilikont, ásványi olajat, isothiazolinone összetevőket, valamint mesterséges színezőanyagokat és szintetikus illatanyagokat sem.

Idea Toscana kozmetikumok

Összességében a legjobbat adhatjuk a bőrünknek, nappali és éjszakai krémjei – gazdag és könnyen felszívódó textúrájuknak köszönhetően – a hölgyek egyik kedvenc arcápoló terméke lehet. A nappali és az éjszakai krém külön érdekessége, hogy kis papír tasakokban érkezik, amelyek egy-egy alkalomra elegendőek. Ezzel a megoldással elérhetjük azt, hogy utazásunk során ne kelljen az egész tégelyt magunkkal cipelnünk, illetve az adagonkénti csomagolás nagyobb biztonságot jelent a bakteriális szennyeződések ellen.

Kapcsolódó bejegyzések