Ismerd meg a PIXIBOX élményt!

Mint a karácsonyt, úgy vártam, hogy megérkezzen a PIXIBOX-om, mégpedig a legújabb, a Bikini kiadás. Sokáig gondolkodtam – lévén, hogy szépségblogger vagyok, aki naprakész a beauty termékekben – hogy mégis, mi az, ami ennyire vonzóvá, kedveltté teszi a PIXIBOX-ot.

1b343af412236b1a906c86c6e8d653bc

Nem kell sokáig tanakodnom, mert a kíváncsiság ismét minden mást maga mögé parancsolt. Hiszen ebben a csomagküldő szolgáltatásban az a legjobb, hogy ugyan nagyjából sejthető, hogy mi kerül bele a dobozba, ám a teljes valóságra csak akkor derül fény, amikor bontogatni kezdjük a dobozt. A másik nagy hajtóerő a limitált darabszám. Hát, ki akarna lemaradni egy ilyen izgalmas lehetőségről? Ugye, hogy nem!?

A PIXIBOX-ban tényleg az a fantasztikus, hogy miután regisztrálsz, egy nagycsalád tagjaként várod és figyeled, mikor bukkan fel a következő poszt arról, hogy lehet készülődni az újabb csomagra. Megismered a márkákat, és várod a startpisztoly eldördülését, amikor a személyes fiókodban leadod a megrendelésedet, lehetőleg minél hamarabb, hogy még jusson neked is a limitált szériából. Majd várod a postást.

header_bikini

És sosem érzed magad becsapva. Mert azért az összegért, amit kifizettél a dobozért, tényleg sokféle terméket kapsz. Néha olyan sokat, hogy azt, ha akarnád, sem lehetne újra visszacsomagolni a dobozába. A mostani PIXIBOX BIKINI kiadás is éppen ilyen volt. Ahogy kinyitottam, egyre csak szedtem ki belőle a termékeket, és még olyat is találtam benne, amire egyáltalán nem számítottam.

kicsi1

Nyaralós, strandolós összeállítás érkezett, benne egy tűzpiros vízhatlan strandtáskával, aminek nagy előnye, hogy egy pici, fekete gyöngyvászon cipzáras zseb is tartozik hozzá. Ezt egyébként egy műanyag karabinerrel lehet a táskához rögzíteni, illetve levenni, így ebben igazán biztonságban tudhatom a személyes dolgaimat.

kicsi2

Mint minden csomagban, ebben is várt rám egy prémium márka: az Eucerin teljes kiszerelésű 50 faktoros vízálló napozó terméke, de ezen felül még további három teljes kiszerelésű termék érkezett. A Nivea törlőkendője, a Signal 50 ml fogfehérítő fogkrémje (erre már régóta fájt a fogam) és az NYX bronzszínű jumbo szemhéjceruzája. A csomagban várt még egy kisméretű Vöslauer uborkás ital, és egy La Roche-Posay mini termék, de a totális meglepetés az a doboz alján csücsült. Egy meseszép strandkendőt is kaptam, csodás nyári színekben. Egészen biztos, hogy a doboz minden darabját használni tudom, ráadásul találkoztam olyan termékkel is, amit még nem ismertem, így most tesztelhetem.

kicsi3

Ha még nem ismered a PIXI-meglepetések (PIXIBOX/PURE by PIXIBOX/PIXIBAG) rendszerét, akkor látogass fel az oldalra, és regisztrálj, hogy te is tulajdonosa lehess a meglepetés-csomagoknak. www.pixibox.hu Mivel csak a meghirdetett időpontokban lehet a rendeléseket leadni, ezért fél szemedet mindig tartsd a márka közösségi oldalán, ott mindig mindenről időben értesülhetsz.

Ui: Már készülhettek is a legújabb kiadásra, mert nemsokára debütál a júliusi PURE by PIXIBOX csomag. A szereplők bemutatása már el is kezdődött! Csupa, csupa, natúr izgalom! :)