Innovatív dezodorok az adidas kínálatában

2016 november 17.
Innovatív dezodorok az adidas kínálatában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A technológiafejlesztéseknek köszönhetően az adidas a világ egyik leginnovatívabb vállalatává nőtte ki magát. Az újításoknak köszönhetően a kozmetika iparban, leginkább az izzadásgátló termékek körében olyan újításokat tudott bevezetni, amelyek a legújabb, leghaladóbb fejlesztéseket sorakoztatják fel azért, hogy az izzadás ne legyen gond.

Szinte minden évben újabb és újabb innovációra építve jelentkezik egy izzadásgátló termékcsaláddal az adidas, és bár az innovációk beszédes névvel jellemzik a termékek tulajdonságait, nehezen tudunk különbséget tenni köztük. Éppen ezért arra gondoltam, bemutatom azt a három markáns innovációt, amelyek a legérdekesebbek az adidas dezodorok körében.

Hatszoros védelem a szagok ellen

Az első Active Freshness névre hallgat. A termékcsalád jellemzője, hogy egyből 6 féle jótékony hatással rendelkezik. Egyfelől véd a testszagok ellen, másfelől, antibakteriális hatással bír, vagyis megakadályozza a baktériumok elszaporodását a bőrön, így nem alakulhat ki kellemetlen testszag. A harmadik fő jellemzője a dezodornak, hogy nem hagy fehér foltot a ruhán. Ezen kívül a dezodor nem alakít ki sárgás elszíneződést, még intenzív használat esetében sem. Legfontosabb tulajdonsága mégis az, hogy ’control complex’ technológiája megakadályozza a nedvesség termelődést és megköti az izzadságot akár 48 órán keresztül. Az már csak hab a tortán, hogy mindehhez egyedi frissességet nyújt.

ADIDAS-COOL&DRY48-150ML ADIDAS COOL&CARE 48H

Alumíniumsó-mentes védelem

Az adipure termékcsalád ehhez képest egy teljesen más utat mutat az innovációk területén. Egy olyan formabontó dezodorról van szó, amely 0% alumíniumsót tartalmaz. A legtöbb dezodor a kellemetlen szagot illatukkal fedi el, vagy a testszagot okozó baktériumok számát csökkenti. Az izzadásgátló szabályozza a nedvességet, általában alumíniumsót tartalmaz, mely elzárja a verejtékcsatornákat. De az adipure másképp működik: egy teljesen újszerű, szabadalmaztatott, nedvszívó cotton-techTM technológiát használ, amely három lépésben aktiválódik: elnyeli a verejtéket. Mindezt úgy éri el, mintha láthatatlan szivacsok lennének a bőr felszínén, melyek akár 10-szeres hatékonysággal kötik meg a nedvességet. Ezután az izzadás megszűnik, a verejték láthatatlanul megszárad. A harmadik lépésben hanem a Cotton Tech komplex mindig készen áll arra, hogy újabb nedvességet kössön meg, így biztosítva a 24 órás védelmet.

adipure

?????????
?????????
A test hőmérsékletére aktiválódó kapszulák

A harmadik markáns vonal, mely a Climacool technológiát felhasználva küzd az izzadság ellen, nem tesz mást, mint szárazon és frissen tartja használóját. A technológia alapját azok a kis kapszulák adják, amelyek fokozott igénybevétel esetén aktivizálódnak. Ahogy egyre intenzívebbé válik a napunk, és emelkedik testünk hőmérséklete, valamint fokozódik a veríték kiválasztása, a kis kapszulák feltörnek és a bennük rejlő illat egy újabb adag energiával és frissességgel látnak el. Az azonnali frissítő hatás a formula szabad olaj és citrus tartalmának köszönhető. Ahogy növekszik a teljesítményünk, úgy bontakozik ki egyre jobban a climacool izzadásgátló dezodor frissítő hatása.

climacool

climacool2

Kapcsolódó bejegyzések