Ilyen a nyár illata – s.Oliver Feels Like Summer

2021 április 15.
Ilyen a nyár illata – s.Oliver Feels Like Summer bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mintha a nyár eszenciáját zárták volna üvegcsébe akkor, amikor a s.Oliver FEELS LIKE SUMMER idei illatát megkomponálták. Romantikus pünkösdi rózsa és fehér őszibarack a tenger friss lehelletével telítve, melynek egyetlen cseppje is elhozza nekünk a nyár igéretét.

A meleg napok féktelen pillanatai egy illatba pakolva: az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER fő jegye a bergamott, a lótuszvirág és a tenger kellemesen friss felütésével indítja az illatok játékát, amely a lágy nyári szellőre emlékeztet és feléleszti életörömöt. A nőies szívjegyben a pünkösdi rózsa, az őszibarack virág és a rózsa adnak egymásnak randevút, és a viselőjét messzire nyúló virágmezőre csalogatja egy romantikus picknikre. A szantálfa, cédrus és mósusz lágy alapjegyei a jól megérdemelt fagylalt illatélményét ébresztik fel, ami megkoronáz egy boldog napot.

s_edited

Az s.Oliver Fragrances 2016 óta nyűgözi le a fiatal nőket a FEELS LIKE SUMMER csábító, limitált nyári illataival, melyek minden évben új trendtémához kapcsolódnak. 2021 az újra feledhetetlen nyárra csalogató végtelen virágmezők frissítő könnyedségének illata!

Fő jegye: bergamott, lótuszvirág, tengeri akkord

Szív jegye: pünkösdi rózsa, őszibarack virág, rózsa

Alap jegye: szantálfa, cédrus, mósusz

s_edited 2

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER csomagolása éppolyan virágos és nyárias, mint amit rejt: Az illusztratív jellegű fehér őszibarack virágok játékos, nyári fényt adnak az üvegnek és a dobozának. A ragyogó fehér virágok színben erősen kiugranak a mentazöld háttérből. Összetéveszthetetlen külsőről gondoskodnak a fénylő sárga árnyalatok! Most első alkalommal látható az s.Oliver Fragrances idényillata dobozának hátoldalán a „Vegán” bélyeg, ami a 100 százalékban vegán kölnivizet jelenti és ezáltal egy okkal több a gondtalan nyári életérzésre.

s_edited 4

Kapcsolódó bejegyzések