Illatosított allergénmentes termékek az Eucerintől

2021 március 11.
Illatosított allergénmentes termékek az Eucerintől bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ismerős az a felfogás, miszerint ha allergiás, érzékeny a bőröd, akkor a krém, testápoló amit használsz, biztos, hogy illatmentes kell, hogy legyen? Az Eucerin ezen változtatott akkor, amikor egyedülálló innovációjának köszönhetően kifejlesztette az UreaRepair PLUS illatosított tusfürdőhab és UreaRepair PLUS 5% Urea illatosított testápoló készítményeket. 

Már az érzékeny bőr is lehet illatos

Az érzékeny bőr bizony nem reagál jó, a túl sokáig tartó fürdésre, a túl meleg vízre, vagy a durva tisztálkodási szerek használatára. Ezek ugyanis gyorsan száríthatják és gyengíthetik a bőr védőfunkcióját.  Az érzékeny bőrűek legtöbbször illatmentes tisztálkodó és ápoló termékeket használnak, ezzel is minimalizálva a további irritáló szerek sorát. Jó hír, hogy az Eucerin márka fejlesztésének köszönhetően nem kell többet kompromisszumot kötni és lemondani az illatos készítmények okozta frissítő kényeztetésről, hiszen egyből egy tusfürdőhabbal és egy illatosított krémmel lepte meg a márka az érzékenybőrű vásárlókat.

Eucerin_UreaRepair_edited

Ápoló tudfürdőhab

Az UreaRepair PLUS illatosított tusfürdőhab nemcsak alaposan, dörzsölés nélkül, enyhe tenzidekkel tisztít, hanem urea – és glicerintartalmának köszönhetően fürdés közben is ápolja és puhává teszi a bőrünket. A kellemes, allergénmentes illatanyaga amellett, hogy érzéki élménnyé teszi a fürdést, gyulladáscsökkentő hatásával meg is nyugtatja a bőrt. Különleges hab formátuma pedig abban segít, hogy még könnyebben tudjuk eloszlatni a nedves bőrfelületen.

Eucerin_UreaRepair (2)_edited

Illatos kényeztetés a bőrnek

A megfelelő bőrápolás érdekében minden fürdés után ajánlott testünk egész felületét hidratálni. Erre nyújt hatékony megoldást az UreaRepair PLUS 5% Urea testápoló illatosított verziója, mely a használat után 48 órán át késlelteti a nagyon száraz és érdes bőr tüneteit. Az illatmentes változatával megegyezően ez is azonnali enyhülést biztosít, gyorsan beszívódik, valamint zsíros nyomot sem hagy maga után – azonban ráadásként nyugtató, kellemes illatot is kapott. Az allergénmentes illatanyag a legérzékenyebb bőrt sem irritálja, sőt gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően még nyugtatja is azt. A testápoló formulája ureát, ceramidot, valamint más természetes hidratáló faktorokat tartalmaz: ezeknek a hatóanyagoknak köszönheti a klinikailag is bizonyított hidratáló és nedvességmegkötő hatását.

Kapcsolódó bejegyzések