Így készül a BWT water+more a világ legnagyobb kávés eseményére

2017 június 15.
Így készül a BWT water+more a világ legnagyobb kávés eseményére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A világ kávéközpontja 2017. június 13. és 15. között Budapesre költözik, ugyanis idén a magyar főváros ad otthont a rangos World of Coffee szakkiállításnak. A kávéipar legfontosabb eseményének szponzora és házigazdája a BWT water+more, így a vállalat jóvoltából minden résztvevő a legmagasabb minőségű vízből készítheti el forró italkülönlegességeit.

BWT water+more a 2017-es budapesti World of Coffee szponzora

A Word of Coffee kétségtelenül a kávés szakma legfontosabb eseménye, ahol a világ legelismertebb kávépörkölő üzemei, kávégépgyártói, baristái és szakértői vesznek részt. A BWT water+more immár 7 éve a rendezvény szponzora, amit idén első alkalommal szerveztek meg Magyarországon. A BWT a kiállítás szponzoraként és házigazdájaként saját bemutatóval is készült a C5-ös standon, de a vállalat a World of Coffee Events (WCE) globális barista verseny szervezésében is részt vett.

BWT water+more a 2017-es budapesti World of Coffee szponzora

A BWT water+more kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a kiállítás résztvevői a lehető legoptimálisabb vízminőséget használhassák a kávé elkészítéséhez, ezért kezelt vizet biztosít mindenki számára, sőt, a „The Village” szekcióban, ahol a világ minden részéről érkező kávépörkölő üzemek, kávétermesztők, kávézó üzemeltetők és kávégép gyártók képviselői állítanak ki, saját BWT víztöltő állomást is kiépített.

BWT water+more a 2017-es budapesti World of Coffee szponzora

A BWT water+more standján az érdeklődők megismerhetik a különböző alkalmazási területeknek megfelelő modern vízkezelési megoldásokat. A BWT vízkezelő technológiáival jobb extració érthető el, így az hozzájárul ahhoz, hogy a kávébab több mint 800 aromaanyaga akadálytalanul felszabadulhasson. Ez utóbbi rendkívül fontos a kávépörkölő üzemek, a kávézókat és az éttermeket üzemeltetők, valamint a kávégépek gyártói és a gasztronómiai szaküzletek tulajdonosai számára.

BWT water+more a 2017-es budapesti World of Coffee szponzora

A BWT standján több elismert barista, köztük Kis Zoltán tart bemutatót, aki 2012-ben a WCE cezve/ibrik kategória világbajnoka (török kávékészítés) volt. A látogatók megkóstolhatják a bajnok által készített kávékülönlegességeket, és megtapasztalhatják, hogyan befolyásolja a víz minősége a kávé ízét.

Kapcsolódó bejegyzések