Hűsítsük magunkat természetesen!

2017 augusztus 7.
Hűsítsük magunkat természetesen! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A nagy meleg minden szinten megviseli a szervezetünket, nem csoda, hogy ilyen időjárásban szeretünk sok folyadékot inni. De más módon is kedvezhetünk magunknak: kényeztessük testünk olyan termékekkel, amelyek kíméletesen hatnak szervezetünk működésére. Ilyenek a Weleda természetes termékei is.

Többféleképpen védekezhetünk a nagy hőség ellen, így például, ha tehetjük, zuhanyozzunk reggel és este is. Sok tévhit kering arról, hogy jó-e, ha izzadásgátlót használunk, hiszen az izzadás természetes folyamat, amely azt szolgálja, hogy a testünk hőveszteséget érjen el. Ám a kellemetlen szagok, a verejtékezéssel járó foltok ellen érdemes valamiképpen tenni. Sokat segít már az is, ha természetes alapanyagokból készült szappant, tusfürdőt használunk.

weleda -frissito spray-k

A Weleda termékek az ember és a természet kapcsolatán alapulnak, hogy a válogatott, magas minőségű alapanyagok magától értetődő módon idomuljanak a felhasználókhoz, és könnyedén épüljenek be a bőr természetes védőrétegébe. Válasszuk akár a rozmaring szappant vagy éppen a levendulás tusfürdőt, a tiszta természetes növényi olajokkal már megalapoztuk a bőrápolást. Emellett mindenképpen tanácsos frissítő spray vagy deo használata. Ezek közül  olyat érdemes választani, amely természetes módon akadályozza meg a testszag kialakulását, anélkül, hogy a bőr működését terhelően zavarná, és elzárná a pórusokat.

weleda roll-on deok

A frissítő spray citrusos, zsályás és vadrózsás illatban kapható, mindegyik valódi növényi illóolajakkal hűsít, és garantálja a jó közérzetet. Igény szerint naponta többször is használható, így a napi rohanás közepette is felfrissülhetünk használatával. Újdonság a Weleda kínálatában a golyós dezodor, amely 24 órán át előzi meg, és természetes úton, hatékonyan semlegesíti a kellemetlen testszagokat a bőrlégzés akadályozása nélkül. Alumínium-sók felhasználása nélkül készül, így nem zárja el a pórusokat. Összetevőinek több, mint 70%-a biogazdálkodásból származik. Citrus- és gránátalmás változata mellett elkészült a férfiak számára készült illatvariáns is, így most már a teremtés koronái is részesülhetnek a természetes felfrissülés örömében.

Kapcsolódó bejegyzések