Hoppá!Bistro a Belváros szívében

2019 november 18.
Hoppá!Bistro a Belváros szívében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mindig öröm hírt adni egy új étterem megnyitásáról, főképp akkor, ha egy olyan stáb áll mögötte, aki már letett- nem is keveset – az asztalra. A Hoppá! Bistro csupa íz és harmónia, kicsit több egy klasszikus bisztrónál, de még nem fine dining, kortárs, mégis közérthető.

A nemzetközileg is elismert és díjnyertes Bamba Marha Burger Bár lánc társtulajdonosa és kulináris vezetője, Jancsa Jani és üzlettársa november elején nyitotta meg a Hoppá! Bistrót. Ahogy mondják: “Nemzetközi konyhaművészetben gondolkozunk, magyar ízekben, francia vonásokkal. És, hogy mit is jelent ez? Országokon átívelő konyhánk sokszínű, és bár szem előtt tartja a tradíciókat, modern kivitelezéssel és kompromisszummentes minőségben tárjuk azt vendégeink szeme (és szája) elé. Magyaros ízeink biztosítják azt, hogy a kínálat mindig tartogat ismerős vonásokat, a francia felhangok pedig az ételek kifinomultságát, szenvedélyét adják meg.”

DSC05648

Továbbra is fontosnak tartják az alapanyagok helyi beszerzését, tiszteletét, és azok szívből jövő, őszinte megjelenítését a tányérokon. Mindemellé válogatott borkínálat, kézműves sörválaszték és egy igazán egyedi kávé társul – így zárul tökéletesen minden étkezés, amely után joggal mondhatjuk: hoppá!

Hoppá!Bistro

A Hoppá! séfje, Takáts Dániel fiatal kora ellenére jelentős tapasztalattal rendelkezik a hazai kulináris világban. Már tanulókorában rájött arra, hogy a “klasszikus” vendéglátásnál többet szeretne, így kötött ki az Aranyszarvas étteremben, ezt követte a Laci!Pecsenye, a Csalogány26, majd a Zeller Bistro. Közel áll hozzá a modern, nemzetközi konyha, és ezt nap, mint nap nálunk is megcsillantja, legyen szó heti menüről, táblás ajánlatról, vagy éppen a la carte tételről.

Hoppá!Bistro

A Hoppá! üzletvezetője Vas István 17 éve dolgozik a vendéglátásban. Vidékről került Budapestre, és több más hely mellett a Borbíróságon dolgozott felszolgálóként és üzletvezetőként majd’ 10 éven keresztül. Itt vált mindenki “Pistijévé”, ami legalább ugyanakkora megtiszteltetés, mint felelősség is volt a számára, hiszen a vendégek rábízták magukat, ő pedig a mai napig biztos kézzel vezet mindenkit azon az úton, amely minőségi alapanyagokból készült ételekkel és italokkal van kikövezve. Pisti osztozik velünk abban a hitben, hogy ezt a szakmát csakis fanatikusan lehet művelni, és mindenkit ezzel a lelkesedéssel vár a Hoppában!

Hoppá!Bistro

A Hoppá! kulináris vezetője Jancsa Jani nem ismeretlen a hazai gasztrokörökben. A Bamba Marha Burger Bár lánc alapítótagja és kulináris irányadója. Ő viszi az ország legnagyobb hamburgeres és pizzás blogját, írt csaknem az összes fontosabb online életmódmagazinba, és hat éve aktívan szerepel online, valamint időnként televíziós főzőműsorban is. Kevesen tudják, de a street food mellett a klasszikusabb vonalon is folyamatosan képzi magát, így a Hoppá!-ban egy teljesen más oldalát ismerhetik meg az odalátogatók.

Még több infó itt:

https://www.hoppabistro.hu/

Kapcsolódó bejegyzések