Hogyan költöztessünk 2 millió ruhát egyetlen éjszaka alatt?

2019 augusztus 28.
Hogyan költöztessünk 2 millió ruhát egyetlen éjszaka alatt? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Answear bemutatja: a nagy költöztetés! Egy éjszaka 2 millió termék, 50 teherautó és 120 ember – szinte embert próbáló feladat, de az Answear-nek sikerült. Lássuk a tényeket!

Úgy szervezték meg a költözést, hogy a 7 piacot ellátó raktár mindössze 9 órán belül már az új helyén üzemelt. Természetesen ezt a különleges éjszakát, azaz a „nagy költözést”, hónapokig tartó gondos előkészületi munkák előzték meg, ahol minden mozzanatot megterveztek, így lehetett, hogy a 2 millió termék zökkenőmentesen átkerült az új helyére.

answear

Az Answear.com szinte minden munkatársa részt vett ebben a projektben és nekik is köszönhető, hogy ilyen hatékonyan megoldotta a cég ezt a feladatot. Egy éjszaka alatt 50 kamion százötvenszer fordult a két raktár között, hogy a 4500 raklapon lévő, 2 millió termék az új helyére kerülhessen. A költözés célja természetesen az volt, hogy az Answear.com ügyfeleit még hatékonyabban tudják kiszolgálni az új 40 000m2 es minden modern logisztikai rendszerrel ellátott raktárban. A költözésről egy különleges videó is készült.

Kapcsolódó bejegyzések