Felfedezők és kalandorok ihlették a H&M Studio SS21 kollekcióját

2021 február 19.
Felfedezők és kalandorok ihlették a H&M Studio SS21 kollekcióját bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kincskereső felfedezők világát hívta segítségül a H&M Studio a 2021 tavasz/nyári kollekció megtervezéséhez. A felfedezők kalandos sorsának örökké tartó varázsát szerették volna ezekkel a játékos, ugyanakkor ikonikus darabokkal felidézni

A többségében fenntartható forrásból készült anyagokból készült kollekció legfontosabb darabjai a jacquard kötött pulóverek; de ilyen a bársony rojtos fekete ruha vagy a VEGEA bőrből (szőlőbőrből) készült térd fölé érő fekete csizma. A korall-narancs és neon sárga színeket a bézs és a fekete semleges tónusok egyensúlyozzák.

A H&M Studio darabjait úgy tervezték, hogy örökké kedvencek legyek, éppen ezért a H&M Studio a vásárlóit kérte meg arra, hogy válogassanak a régi kollekciókból olyan ikonikus H&M modelleket, amiket szívesen látnának újra. Az exkluzív archívum-válogatás két H&M üzletben lesz megvásárolható: a berlini Mitte és a stockholmi Sergels Torg üzletekben.

A H&M együttműködik a Sellpy-vel is, amely a divatcikkek értékesítésének digitális platformja. A Sellpy-nek köszönhetően Svédország, Hollandia, Ausztria és Németország vásárlói megvásárolhatják a H&M Studio korábbi kollekcióinak darabjait.

Az SS21 kollekció megszólítja a fantáziát és kalandra csábít a mindennapok színterén. A kollekció egy olyan válogatást jelent, aminek minden egyes darabja azt a célt szolgálja, hogy jól és kényelmesen érezzük magunkat. A sokoldalú sziluettek erős szabásvonalakkal járnak együtt, hogy játékos darabok szülessenek, amiket a vásárlók örökké kincsnek érezhetnek.” – Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója.

„Szerettük volna megragadni a magabiztos és önkifejező felfedezők hozzáállását, ezért rengeteg merész darab található a tengeri világ utalásaival. A rojtos szoknya szinte polipszerűnek tűnik, míg a kivágott, festett bőrdzseki a tengerészek klasszikus modern megjelenése. A díszítőelemek között polipszerű rojtok, csápokra emlékeztető fodrok és szabálytalan gombok emlékeztetnek a tenger alatti világra.” – Angelica Grimborg, a H&M Studio koncepciótervezője.

Kapcsolódó bejegyzések