Hidratált, szép bőr télen is

Télen a szürke, borongós idő a jó kedvünket, a hideg és szeles időjárás pedig a bőrünket teszi próbára. Főként a kézfejünkön szembetűnő ilyenkor, ahogy kiszárad, kirepedezik a bőr. A kiszáradás miatt viszkethet és kisebesedhet bőrünk, ezért nagyon fontos a folyamatos hidratálás.

Az Eucerin termékei télen is gondoskodnak bőröd védelméről és ápoltságáról. Az Eucerin Complete Repair 5% Urea testápolót és kézkrémet azért fejlesztették ki, hogy intenzív hidratálást nyújtson a nagyon száraz bőr számára. Az urea a bőr természetes alkotóeleme, amely a nedvességtartalom szabályozását szolgálja.

Eucerin Complete Repair

Eucerin Complete Repair 5% Urea testápoló : Testápoló 5% ureával, érdes és feszülő bőrre. A könnyű, mégis nagyon hatékony testápoló háromféle módon hat, így mélyen hidratálja és megnyugtatja a töredezett, pikkelyes, viszkető és rendkívül száraz bőrt.

Eucerin 5% Urea kézkrém : Regeneráló és bőrnyugtató hatású krém a száraz és rendkívül száraz kezekre. Intenzíven hidratálja a száraz vagy nagyon száraz kezeket, hogy a bőr érezhetően sima és puha lehessen.

Extra tippek bőröd hidratálásához a téli időszakban

Fürdés helyett zuhanyozz meleg, ne túl forró vízben, ezzel megőrizheted bőröd lipidrétegét, fürdés után pedig jöhet a magas zsírtartalmú urea testápoló használat. A lakáson belüli párologtatással is sokat segíthetsz bőröd nedvességtartalmának fenntartásán. Hidratálj belülről is, fogyassz télen is sok vizet és finom meleg leveseket.

Kapcsolódó bejegyzések