Hialuronsavval az elérhető szépségért

2016 október 12.
Hialuronsavval az elérhető szépségért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hialuronsavas töltőanyagoknak immár az 5. generációja jelent meg a hazai piacon is, mely a tudományos fejlesztéseknek köszönhetően nemcsak többet tud, de tartósabb és biztonságosabb is a korábbiaknál.

1544

Az LG-t leginkább az elektronikai szektorból és telekommunikáció területéről ismerhetjük, pedig Észak-Korea egyik vezető vállalata már 1947 óta jelen van a vegyipari szektorban, ahol szintén a legmagasabb értékeket és sztenderdeket képviseli. Az YVOIRE prémium töltőanyag kidolgozásakor az LG Life Sciences speciális technológiáját alkalmazták, amelynek eredménye az anyag nagyfokú rugalmassága. Az Yvoire filler minimálisan módosított hialuronsavat tartalmaz, amely kimagaslóan tartós hatású és biztonságos.

volume s

A hialuronsav a szervezet egy természetes összetevője és valójában nem sav, hanem egy természetes poliszacharid (fehérjéhez kapcsolódó cukormolekula). Vízmegkötő szerepet tölt be, a bőr hámrétegének vízfelvevő képességéért felel, emellett fontos szerepet játszik a bőr egészségében és vitalitásában. Az 5. generációs Yvoire töltőanyag fő összetevője ez a hialuronsav. Az Yvoire töltőanyagot világszerte 20 országban, széles körben használják.

A hialuronsavas feltöltés hatására a beinjektált anyag csökkenti a ráncok megjelenését és helyreállítja a bőr volumenét. A töltés – melyet végezhetnek többek közt a homlokon, orron, orr-ajak barázdában, ajak- és állnagyobbítás céljából – egyszerű és gyors beavatkozás a hagyományos plasztikai  műtétekhez  képest.

classic s

Injektáláskor az Yvoire sima felszínt és kiváló támasztó kapacitást mutat, mivel összetétele a többféle méretű részecskéknek köszönhetően ideális. Az Yvoire plus termék 0.3% hozzáadott lidokaint tartalmaz, így csökken az injekciózás alatti fájdalom. Az Yvoire széles tárházát kínálja a termékeknek, melyek egyaránt megfelelnek az orvos és a páciens igényének is:

– a Classic kisméretű hialuronsav molekulákat tartalmaz bőrfelszíni ráncok töltésére és érzékeny bőrre
– a Volume közepes méretű hialuronsav molekulái hatékonyan korrigálják a mély ráncokat és visszaadják az arc elvesztett volumenét
– a Contour 3D-s részecskéket alkalmazó új technológia alkalmazható az arckontúrok definiálására, kis- és nagyméretű hialuronsav molekulák kombinációjával.

Kapcsolódó bejegyzések