Házhoz jön a Share Now bérelt autója

2021 július 22.
Házhoz jön a Share Now bérelt autója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szenzációs élményben volt részem, mert még sosem használtam korábban a SHARE NOW alkalmazást, most viszont rájöttem mennyire egyszerű és kézenfekvő az applikáción keresztül foglalni. Így amikor a Woman Power Project bloggerinákkal közösen Somló-hegyre utaztunk, kézenfekvő volt, hogy két kisautót válasszunk.

Ráadásul a SHARE NOW ezen a nyáron 60 db Fiat 500 Hybriddel és 35 db MINI Cabrióval bővítette a flottáját, így összesen 360 autóval Budapest második legnagyobb carsharing szolgáltatójává lépett elő. Az új hibrid modellek manuális váltóval és – a többi benzinmotoros SHARE NOW autóhoz hasonlóan – országos autópályamatricával kerültek forgalomba, a SHARE NOW Pass előfizetéssel rendelkező felhasználók pedig mindössze 60 Ft/perctől vehetik igénybe őket.

Share Now 2

A SHARE NOW az egyetlen hazai autómegosztó szolgáltató, amelynek cabriók is szerepelnek a kínálatában. Az új automata váltós, head up display-es MINI Cabriókkal városszerte már összesen 50 lenyitható tetejű autó válik elérhetővé Budapesten.

Share Now 1

A fejlesztések eredményeként elérhetővé vált az előfoglalás is az 1-től 5 napos bérlések esetén, amellyel a bevezető időszakban a SHARE NOW Pass ügyfelek házhoz rendelhetik az általuk választott kategóriájú járművet a zónán belül. Így tettem én is az utunk előtt, és valóban, indulás előtt már egy órával ott állt az autó a háztól csupán néhány lépésre.

Share Now 5

További előnye a szolgáltatásnak, hogy az autók a hét minden napján, a nap 24 órájában igénybe vehetőek. A szolgáltatás percdíjai tartalmazzák a parkolás, tankolás és biztosítás, valamint az országos pályamatrica díját is, és ha nem hosszú útra indulsz, hanem a városban jut eszedbe, hogy szívesen autóba pattannál, akkor a kiválasztott autót bárhol felveheted és leteheted a nagyobb városok városközpontjaiban is.

A

Share Now 4

A cikk a Share Now témogatásával jött létre.

Kapcsolódó bejegyzések