Hallottál már a Beauty Elixír dezodorokról?

2019 november 4.
Hallottál már a Beauty Elixír dezodorokról? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A mai nőknek már mások az elvárásai, mint korábban. Ami „csak” jó, az már nem „elég jó” többé, kiváltképp, ha szépségápolásról van szó. A NIVEA megalkotta a Beauty Elixír dezodorokat a tökéletes dezodorált hatás érdekében.

Ezt szem előtt tartva, a NIVEA megalkotott valamit, ami nők milliói számára teszi teljessé a napi szépségápolási rituálét. A NIVEA Deo Beauty Elixirt azért fejlesztették ki, hogy a nők kompromisszumok nélkül érezhessék szépnek magukat.

A NIVEA BEMUTATJA: A SZÉPSÉG ÚJ GENERÁCIÓJÁT!

NIVEA Deo Beauty Elixir: az első dezodor értékes tejkivonattal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagítva. Összetételénél fogva táplálja, védi és széppé varázsolja a hónalj érzékeny bőrét, még szőrtelenítés után is.

LÁGY. SELYMES. GYÖNYÖRŰ.

A formula annyira gyengéd a bőrhöz, hogy azonnal selymessé varázsolja azt, közvetlenül a szőrtelenítés után is. A gyorsan felszívódó tejkivonat a bőrrel érintkezve azonnal kifejti hatását, segíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését, egyúttal az irritáció jeleinek enyhítésében is hatékony megoldást jelenthet. Ezek teszik lehetővé, hogy a bőr selymes tapintású, egészséges és természetesen szép lehessen. Úgy működik akár egy elixír a szépséghez. Pehelykönnyű formulájához a NIVEA 48 órán át tartó izzadásgátló védelme is társul, amely megóv az izzadság kellemetlenségeitől.

SENSITIVE: Rendkívül gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez, ápolja az érzékeny és irritált bőrt, ugyanakkor hatékony izzadásgátló hatással rendelkezik. Egyedi illatát a fehér virágoknak köszönheti, amit kiegészít a zöld levelek enyhe illata, mely egy virágoskert hangulatát idézi.

FRESH: Speciális formula, a hosszantartó frissesség érzéséért. Friss és száraz bőrt biztosít 48 órán keresztül, izzadság és kellemetlen testszagok nélkül. Tiszta, üde, enyhén virágos illatától úgy érezheted magad, mintha most ugrottál volna ki a zuhany alól.

Kapcsolódó bejegyzések