Ha kérdés lenne a szőrtelenítés

Ha találkoztál már azzal a problémával, hogy bizonyos helyeken egy normálméretű borotvakészülékkel nem lehet precízen és kényelmesen „dolgozni”, akkor te is érteni fogod, miért örültem meg annyira a Veet legújabb készülékének.

A Veet Sensitive Precision készülékével minden sokkal könnyebb és egyszerűbb. Bár a csomagolásából nem is sejtenéd, mennyi kincs rejlik benne, amint kinyitod, rájössz, több ez egy egyszerű elektromos borotvánál.

accessoires_louboutin_03

Csupa meglepetés, amikor először kicsomagoltam, azt sem tudtam, mihez kapjak hirtelenjében, melyik funkciót próbáljam ki először. Mert a Veet Sensitive Precision valójában egy sokfunkciós készülék. De lássuk sorjában, mi mindenre használhatjuk!

Maga a készülék, egy kis – leginkább elektromos fogkeféhez hasonlító – eszköz, amelynek a fejét cserélgetni lehet. Annak függvényében, hogy éppen milyen feladatot szeretnénk elvégezni vele, váltogathatjuk a borotvafejeket.

EB SHAPING

A legkisebb fogakkal ellátott borotvafej, ami egyébként nagyon pici sávban borotvál, a szemöldök rendben tartására szolgál. Míg a hosszabb részt egy ciklámen fésűs résszel kiegészítve a szemöldök hosszának szabályozására használhatjuk (ezzel megregulázhatjuk a kilógó hosszabb szemöldökszálakat), addig a kisebb fejész a szemöldök ívének megformázásában lesz nagy segítségünkre.

accessories_bikini02

Egy másik, szélesebb fejrész az intim részen található szőr formázására és eltávolítására alkalmas. Praktikussága leginkább abban mérhető, hogy használata teljesen fájdalommentes (szemben a gyantázással vagy a csipeszes borotválással), nem igényel borotvahabot, így bárhol és bármikor bevethető. Mivel egy csinos fehér szütyő is jár hozzá, így akár a táskánkba is tehetjük, hogy a legszükségesebb pillanatokban kéznél legyen. Akárcsak az intim területen, úgy a hónalj borotválására is tökéletesen alkalmas. Ha szeretnél jobban eligazodni a módszerek között, akkor egy korábbi cikkben az előnyökről és hátrányokról is informálódhatsz.

Ha szeretnéd te is kipróbálni a Veet Sensitive Precision készüléket, akkor látogass el a Chic&Charm Facebook oldalára, ahol egy nyereményjátékban vehetsz részt. Ha neked kedvez a szerencse, akkor a kisorsolásra kerülő három nyeremény közül az egyik Veet Sensitive Precision borotva boldog tulajdonosa lehetsz. Sok szerencsét a játékhoz!

 

Kapcsolódó bejegyzések