Ha érzékeny a bőröd, a mosásnál kezdd a gondoskodást!

2021 április 11.
Ha érzékeny a bőröd, a mosásnál kezdd a gondoskodást! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha érzékeny a bőröd, pontosan tudod, hogy nem uri huncutság olyan termékek után kajtatni, amik minden mentesek, vagy kifejezetten az érzékeny bőr figyelembevételével készültek. Mindennapi szükséglet, hogy a bőrápolási termékeid, sőt, a mosószereid se okozzanak irritációt, ne tegyék kellemetlenné a napjaidat. Jó hír, hogy a Lenor felismerve az érzékeny bőrűek ilyen típusú igényét, Sensitive termékeit a legnagyobb körültekintéssel készíti. A Lenor Sensitive textilöblítőt a Skin Health Alliance is elismeri.

Az érzékeny bőrről kezdetben úgy gondolták, hogy egy szokatlan reakció, amelyet csak az egyének kis csoportja bizonyított, az elmúlt két évtizedben azonban számos, kontinenseken átívelő kutatást és felmérést végeztek, és megállapították, hogy az érzékeny bőrt a kellemetlen érzések előfordulása határozza meg azokra az ingerekre reagálva, amelyek általában nem okozhatnak ilyen érzéseket, és amelyek nem magyarázhatók semmilyen bőrbetegségnek tulajdonítható elváltozásokkal. Az érzékeny bőr előfordulása a különböző földrajzi területeken és kultúrákban eltérő, de általánosan egyetértés van abban, hogy ez az állapot a lakosság jelentős részét érinti.

13045950_kv_landscape_Sensitive_A3_HU v2

Az érzékeny bőr megfelelő gondoskodást igényel, nemcsak a bőr- és hajápolás tekintetében, de a ruházat tisztítása kapcsán is, hiszen az egész nap viselt ruhanemű folyamatos bőrrel való érintkezése jelentős befolyással lehet a bőr állapotára.

Új Lenor Sensitive bőrgyógyászatilag tesztelt termékcsalád

A Procter & Gamble új Lenor Sensitive termékcsaládját, az Allin1 mosókapszula, 2in1 folyékony mosószer és textilöblítő hármasát kifejezetten az érzékeny bőr számára fejlesztették ki. A termékek kisbabák ruháihoz is használhatók, nem tartalmaznak allergén anyagokat, és megkapták a Skin Health Alliance bőrgyógyászati tanúsítványát.

A Lenor Sensitive termékcsalád ideális választás az egész család számára.

  • Az öblítő hipoallergén, és nem tartalmaz festékanyagokat, így használói bátran élvezhetik az érzékeny bőrűeknek kifejlesztett mennyei puhaságot és gyengéd illatot.
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt. A Lenor termékek biztonságossági értékelését és klinikai eredményeit a Skin Health Alliance független bőrgyógyászai vizsgálják felül.
  • A Lenor számára a bőr biztonsága első számú prioritás. Kíméletes és gyengéd összetételének köszönhetően az új Lenor Allin1 mosókapszula, valamint a Lenor 2in1 folyékony mosószer .
  • Lenor Sensitive textilöblítővel tökéletes párosítás az érzékeny bőrrel rendelkezők ruháinak hatékony tisztításához, mivel megőrzi az érzékeny bőrrel érintkező ruhák puhaságát.
  • Az ECARF (Európai Allergiakutató Alapítvány) által tesztelt és dermatológiailag jóváhagyott.

Kapcsolódó bejegyzések