Gyümölcsös ízrobbanás a Damniczki Budapestben

2018 március 3.
Gyümölcsös ízrobbanás a Damniczki Budapestben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tavasz nem csak a divatban jelent megújulást, az édességek terén is megmutatkoznak a változások. A Damniczki Budapest cukrászdában a tavaszra készülve új, szezonális monodesszertek várják az édességek kedvelőit.

Damniczki Balázs a már tőle megszokott precizitással és kreativitással alkotta meg a tavaszi kollekció desszertjeit. A szomolyai fekete cseresznye sorbet után mousse formájában kerül a pultba, a tavalyi évben, a Capigiani cég versenyén országos első helyen végzett Fekete teás málna fagylalt szintén desszert változatban tér vissza. A gyümölcsös trió harmadik eleme pedig a Feketeribizli mousse, amelyet rozmaring és szecsuáni bors fűszerez.

Damniczki_Budapest_ChicAndChar

Az édességek egy könnyű, krémes állagú sütemények, amelyek különféle tészta alapra készülnek, közepükben a már említett zselé, vagy éppen gyümölcsvelő jellegű meglepetéssel. Az ízes fekete cseresznye, málna vagy feketeribizli igazi ízélményt jelentenek, amelyek kellemes egyensúlyba kerülnek az őket körülölelő mousse-szal.

Damniczki_Budapest_ChicAndChar

Ahogy a cukrászda a magas minőségű édességekkel, süteményekkel, fagylaltokkal kivívta a közönség tetszését, éppen úgy figyel arra, hogy a kávékínálatban is a legmagasabb minőséget képviselje. A barista világversenyeken használt Black Eagle kávégép, négy szakképzett barista és a minőségi alapanyag elengedhetetlen feltétele annak, hogy a lehető legjobb kávét biztosítsák a vendégeknek, éppen ezért választották beszállítójuknak a tatai Awaken pörkölőt.

Damniczki_Budapest_ChicAndChar

A tökéletes kávé és süteményélmények jelentenek garanciát arra, hogy nem csak a nyári idény ideje alatt, de az azt megelőző hónapban is egymásnak adják a vendégek a kilincset a Damniczki Hercegpírmás utcai üzletében.

Kapcsolódó bejegyzések