Legyen franciásan sikkes a sminked is!

2018 március 5.
Legyen franciásan sikkes a sminked is! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Guerlain La Petite Robe Noire kollekciója újabb tagokkal bővült, így a márka kínálatából olyan ikonikus darabok tehetünk szert, mint Lip Ink ajak festékek vagy Roll’Ink szemhéjtus.

A Lip Ink ajakfestékek ma már 15 árnyalatban érhetőek el, mely három különféle stílust képviselnek. Akár az időtlen árnyalatok, akár a merész illetve nude színek közül választunk, tökéletesen illeszkednek stílusunkhoz.  Köszönhetően a „no texture” hatásnak, a folyékony rúzs felvitele könnyű, fedése építhető és kreatívabb, mint valaha: egy rétegben természetes hatású, két rétegben intenzív végeredmény érhető el.

Guerlain La Petite Robe Noire ajakfesték_ChicAndCharm

A ROLL’INK szemhéjtus egy új innovációnak köszönhetően egyszerűvé teszi a szép ívelt vonal meghúzását. A görgős applikátor könnyedén felsiklik a szemhéjra, tökéletes vonalat hagyva maga után. Mit tud még? Ultra fekete, nem maszatolódik, vízálló, egész nap a helyén marad.

Guerlain La Petite Robe Noire szemhéjtus_ChicAndCharm

Végül mutatok még egy szuper terméket: ez a Brow duo spirál és highlighter, amely látványosan dúsítja a szemöldököt, és krémes textúrájú highlighternek köszönhetően pedig nagyobbnak és ragyogóbbnak láttathatjuk a szemeket.Guerlain La Petite Robe Noire szemöldök duo_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések