Gondtalan nyár egy leheletnyi levendulával

A napok hosszúak, és minden pillanat fontos. Ne legyen határozott tervünk, könnyedén hagyjuk csak magunk mögött a hétköznapokat! Press exit! Az új 4711 Remix Cologne ezt a gondtalanság utáni vágyat és a „lakókocsis” életérzést ragadja meg. A parfüm könnyed levendulaillattal ünnepli a nyár felszabadultságát.

Egy illatikon új életre kel

A 4711 Remix Cologne 225 év illattörténelmét repíti a jelenbe! Az új illatszéria az Eaux de Cologne ikonikus illatot tavaly óta részeire bontja: a 4711 kölnivíz hét fő alkotóelemének mindegyikét limitált kiadásban „remixelik”. Úgy hangzik, mint egy illatrobbanás? Pontosan! A citrom, a bergamott, a narancs, a levendula és a rozmaring, valamint a neroli és a petitgrain alkotják a 4711 Echt Kölnisch Wassert, és közösen hozzák létre a klasszikus kölnivizet – de egyenként is minden alapanyag izgalmas illatvilágot rejt magában! A 4711 Remix Cologne illatszéria modern, meglepő és frissítően új formában interpretálja az Eaux de Cologne-t: 2018-ban a lédús narancs került a középpontba, 2019-ben pedig a nyugtató levendula okoz csodálatosan illatos meglepetést!

4711_RemixCologne2019_Range

A levendula virágzó frissessége nyári hangulatban újramixelve

A levendula illata ellazít, és olyan jólesően burkol be minket, mint egy orgonaszínű felhő, miközben Provence széles levendulamezőit idézi. Enyhén fanyar, ugyanakkor gyengéd és puha – a levendula eloszlatja a borús hangulatot. De ez még távolról sem minden! Az újraértelmezett 4711 Remix Cologne szakít mindennel, amit hagyományosan a levendulaillathoz társítunk. Az illat szépsége meglepően újszerűen bontakozik ki: lágyan, virágosan, frissen. A szabadság és a tisztaság, a spontaneitás és a korlátlan lehetőségek illata. Az egyedülálló, jótékony és üde illatú 4711 Remix Cologne tökéletes kísérője az életörömmel és könnyedséggel teli, felejthetetlen nyárnak – és a következő kalandnak!

4711_RemixCologne2019_Mood8 4711_RemixCologne2019_Mood18 4711_RemixCologne2019_Mood20

Lágy könnyedség az illatban

A felütésben a szelíd bergamott és a pezsdítően élénk citrom vetélkedik egymással. A matétea lágy illatával kiegészített 4711 Remix Cologne már az első pillanatban a frissesség és a puhaság érzetét kelti. A kibontakozó illatban a levendula összekapcsolódik a frézia és az írisz illatával, és izgalmas vonzerőt kölcsönöznek neki a hibiszkuszmagok fűszeres árnyalatai. A szantálfa, a mósusz és egy modern pralinéakkord teszik különlegessé az illatot, tartós és ellenállhatatlan a végeredmény – mint 2019 nyara.

4711_RemixCologne2019_Mood13 4711_RemixCologne2019_Mood21

Kapcsolódó bejegyzések