Gigantikus habparti a Niveával

Már nagyon vártam ezt a terméket, mert ha van a zuhanyzásnak luxus kivitele, akkor a hab alapú tusfürdő az. Addig, amíg nem próbáltad, valójában elképzelni sem tudod, mennyire fantasztikus! De nem kell tovább várnod, szerezd be a saját Nivea Silk Mousse habfürdődet!

Nivea mousse kicsi

Már korábban is létezett más márka hasonló terméke a hazai piacon, azonban néhány éve nyomtalanul eltűnt. Így a Nivea mostani megjelenésével egy piaci rést tömött be, amely remélhetőleg hamar hatalmas sikert hoz neki. A jó dolgokat ugyanis nem kell nagyon magyarázni. Már pedig a Silk Mousse az.

MainPageImage1_1640x1230_kicsi

Mondhat bárki bármit, annál nincs is finomabb, mint amikor tetőtől talpig egy selymes, krémes hab veszi körbe a tested. A Nivea új termékében az a fantasztikus, hogy a habot nem neked kell a tusfürdőből elkészíteni, hanem már készen azt nyomod ki a flakonból. Így amikor átkened veled a bőrödet, a hab állag megmarad, és beterít a hófehér hab réteg.

NIVEA Shower Mousse Visual

A kényeztetés pedig kijár nekünk. A reggeli rohanásban ez a néhány perc egyfajta jutalom pillanattá válik, olyan apró örömökké, amik feltöltenek bennünket, amik energiát adnak a folytatáshoz. Gondoskodni magunkról, a bőrünkről már-már luxusnak számít, de ettől érezzük igazán jól magunkat a bőrünkben, így ez az alapvető élmény mindenkinek jár. Az új NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő hab kényezteti a testet és az érzékeket, mennyeien nyugodt pillanatokkal ajándékoz meg zuhanyzás közben. Egy gazdag és ápoló tusfürdő hab, amelynek ölelése olyan, mintha selyembe burkolóznánk.

Silk Mousse Creme Care_1575x1113_kicsi

 A NIVEA ápoló tusfürdő habokat a krémesen selymes habjuk teszi különlegessé. A kényeztető formulát úgy alkották, hogy a milliónyi gyöngyszerű kis buborék egy gazdag, ápoló habbá álljon össze, ami a bőr számára olyan érzés, mintha egy kellemesen meleg selyempárna venné körbe. Mindeközben persze mindent megtesz, amit egy tusfürdőtől elvárunk: gyengéden és alaposan tisztítja bőrünket és nem szárítja ki azt. Használat előtt csak fel kell rázni, majd a flakon tetején lévő pumpát megnyomva a gazdagon habzó tusfürdő már kenhető is. A habot nagyon könnyű felvinni a bőrre és ugyanilyen könnyen le is öblíthető. Kényelmesen és egyszerűen adagolható és egy zuhanyzáshoz elegendő ugyanakkora mennyiség, mint egy normál tusfürdőből.

Silk Mousse Creme Soft_1684x1191_kicsi

Gondold végig a napodat!

Nagyon kevés időnk van egy nap, amikor csak magunk vagyunk a gondolatainkkal. Zuhanyzás közben van időnk számba venni, milyen jó dolgok történtek velünk, és ilyenkor az sem baj igazán, ha csak magunkkal foglalkozunk. Mindegy is mi vár ránk a nap hátralévő részében, sokkal lazábban vesszük az akadályokat, ha egy kényeztető zuhanyzással indítottuk a napot.

#takeyourtime #boostconfidence #nivea #silkmousse

NIVEA_SilkMousse_slider_RSM_1604_mobil

Ragyogó külső, ragyogó kisugárzás

Szakíts időt egy kis kényeztetésre és hozd ki a zuhanyzásból a legtöbbet! A ragyogó külső megadja azt a magabiztosságot, amitől a hangulatod is egész nap szárnyalni fog. A NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő habok csak fokozni tudják ezt az élményt. A gazdag és selymes hab érintése kényeztető ölelés az egész testnek. Itt az ideje, hogy kényeztesd a magad, és hagyd, hogy a rossz dolgokat mossa el a zuhany.

#lookgoodfeelgood #specialcare #hugofsilk #happyskin #nivea #silkmousse

Kapcsolódó bejegyzések