Giga Rossmann üzlet nyílt a Flórián téren!

2017 július 5.
Giga Rossmann üzlet nyílt a Flórián téren! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha imádod a drogériákat, és képes vagy órákat elbolyongani a tusfürdők, krémek és illatok világában, akkor a Flórián téri Rossmann üzletében szuper jól érzed majd magadat!  828 négyzetméteren új szolgáltatásokkal és széles termékpalettával várnak, csak győzd a bevásárlást!

A Flórián téri Rossmannban  s több mint ötvenféle kategória közül válogathatsz, ami összesen mintegy tizenhatezerféle terméket jelent!  Találsz itt dekorkozmetikai termékeket, köztük két új márkát, a P2 Cosmetics és a Makeup Revolution sminktermékeit, amelyek kedvező áron nyújtanak kiváló minőséget.

Rossmann_Flórián_üzletközpont

De mint megszokhattuk, a Rossmann írószer- és játékáru kínálatban is nagyon erős, most több mint kétezer ilyen jellegű áru közül válogathatsz, ráadásul a folyamatosan megújuló, hatalmas LEGO kínálattal minden kisgyerekest levesz a lábáról.

Nagyon kedvelem az üzletekben kapható élelmiszer-termékeket, amelyek az új áruházból sem hiányozhatnak. Megtalálhatjuk itt is a komplett enerBIO, a drogéria sajátmárkás bio élelmiszer választékát is.

Rossmann_Flórián_üzletközpont

Mindezeken túl, a most nyíló üzletben új kényelmi szolgáltatással is találkozhatunk: az Online Drogériából egy erre a célra kialakított sarokban rendelhetünk – így, ha épp nem kapható helyben a termék vagy egyszerűen csak szeretnénk megkímélni magukat a cipekedéstől, leadhatjuk rendelésüket a boltban, amit aztán kiszállítanak nekünk.

Hogy kényelmes és valóban élvezetes legyen a vásárlás a család minden tagja számára, a legkisebbeket játszósarok fogadja különböző kreatív és készségfejlesztő játékokkal, a férfiakat pedig kényelmes kanapé várja.

Kapcsolódó bejegyzések