Forradalmian új fejlesztésekkel jelentkezik az Eucerin

2021 június 9.
Forradalmian új fejlesztésekkel jelentkezik az Eucerin bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Már gyerekkorunkban megtanuljuk a szüleinktől, hogy ha nyaralásra indulunk, tegyük be a táskába a naptejet, és kenjük be vele magunkat, ha kimegyünk a strandra, azonban felnőve jövünk rá, hogy nem ilyen egyszerű a dolog.

A nap nem csak a strandon éri a bőrünket, hanem az utcára kilépve vagy a saját kertünkben tevékenykedve is. Ezért érdemes tudunk, pontosan milyen készítmény lehet alkalmas a mindennapos használatra, amibe beletartozik a megelőzés és az utóápolás.

Az Eucerin márka újdonságai idén nyártól még hatékonyabb védelmet nyújtanak, hiszen azon túl, hogy fájdalmas lehet a leégés, ennél akár súlyosabb következményekkel is számolnunk kell. A megújult formulájú Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél többek közt a bőr nyugtatásáért felel, míg az Actinic Control napozó fluid MD* SPF 100 orvostechnikai eszköz az aktinikus keratózis és a nem melanóma típusú bőrrák (NMSC) megelőzésében nyújt segítséget.

Actinic_Control_ Screen_2_edited

A megelőzés a leégés elkerülése mellett a súlyosabb szövődmények kialakulásának megakadályozását is jelenti. Az Eucerin® Actinic Control napozó fluid MD* SPF 100 egy olyan egyedülálló orvostechnikai eszköz, melyet az aktinikus keratózis és a nem melanóma típusú bőrrák (NMSC) megelőzése, valamint az aktinikus keratózis terápia kiegészítő kezelése céljából fejlesztettek ki. Az aktinikus keratózis a bőr külső rétegének túlszaporodása és megvastagodása folytán keletkezik, lehet lapos vagy a bőr felszíne felé kiemelkedő, pikkelyes, lemezes vagy piros foltos heg, illetve seb. Elsősorban a világosabb bőrű embereknél jelentkezik, illetve azoknál, akik a munkájuk miatt többet tartózkodnak a szabadban, napsütésben. Az innovatív készítmény a felvitel után a bőrön finom filmréteget képez, mely hatékonyan védi a bőrt az UVA- és UVB-sugaraktól. Fizikai és kémiai fényszűrőket egyaránt tartalmaz, melyek elnyelik, visszaverik, valamint szétszórják a napsugarakat. Egyedülálló formulájának köszönhetően, rendszeres használat mellett képes megelőzni a nem melanóma típusú bőrrákot, mely egy rendkívüli fejlesztés eredménye.

Actinic_Control_Screen_edited

Az Eucerin® Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél amellett, hogy hűsíti és regenerálja a napozással terhelt bőrt és aktívan enyhíti a napégést, testápolóként való napi alkalmazása – a napon tartózkodás előtt már 2 héttel elkezdve – megelőzheti a tünetek kialakulást, ezáltal kiváló kiegészítése a választott fényvédőnek. Megújult formulájának köszönhetően még gyorsabban beleolvad a bőrbe zsíros, ragacsos érzet nélkül, sőt hidratál és hatékony segítséget nyújt érzékeny, napallergiára hajlamos bőrre egyaránt.

Sun_Sensitive_Relief_Gel-Cream_200ml

Kapcsolódó bejegyzések