Fogyás után is csodás bőröd lehet

Új év, új lendület. Hát persze, hogy előtérbe került a fogyókúra. Ám ahogy peregnek a kilók, úgy válik a bőr rugalmatlanabbá. Mit tehetünk ilyenkor? A natúrkozmetikumok piacán ma már számos olyan termék létezik, amelyek hatékonyan támogatják a bőr alkalmazkodóképességét, így az könnyebben követi a karcsúsodó idomokat.

Egészséges életmód futó nő

Január az újrakezdések hónapja.  Egy kutatás szerint ilyenkor minden második ember megfogadja, hogy lead pár kilót, rendszeresen mozog és egészségesebb életet él majd. De ne feledjük, ezek az életmódbeli változtatások komoly kihívások elé állítják a bőrünket. Ilyenkor talán még fontosabb, hogy megfelelő kozmetikumokat válasszunk, így elkerülhető a bőr végleges károsodása. Természetesen az a legcélravezetőbb, ha fokozatosan szabadulunk meg a súlyfeleslegtől, hetente maximum fél kilogramm a maximális súlyvesztés, így a bőrünk is képes alkalmazkodni a megváltozott testtömeghez.

Dr.Organic E-vitaminos krém

Ebben az időszakban különösen nem mindegy, hogy milyen kozmetikumokat használunk, hiszen a fogyókúra egyben komoly méregtelenítési időszakot is jelent. Fontos, hogy tisztuló szervezetünket ne terheljük parabénnel, kőolajszármazékokkal, vegyi anyagokkal készült kozmetikumokkal. A Dr. Organic például teljes mértékben természetes, bioaktív összetevőkből készül, nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat és összetevőket.

Bőrfeszesítés mesterfokon

A fogyókúrák után lehangoló látványt nyújt a kinyúlt, fogyási csíkokkal terhelt bőr, ennek kialakulását mindenképpen érdemes megelőzni. A folyamatos sport, az izmok karbantartása szintén segít abban, hogy a lógó bőrfelszín feszesebbé váljon. A Dr. Organic E-vitaminos szérumja különleges krém, amely chlorella algakivonatot is tartalmaz, használatával megelőzhetőek vagy csökkenthetők a fogyás hatására kialakuló csíkok, hegek. Hamar felszívódik a kezelt területen, azonnal elindítja a bőrregenerációt, és helyreállítja a bőr nedvességháztartását.  A hegek láthatóan finomabbá, halványabbá válnak, a bőr tónusossá, ragyogóvá, egységessé válik.

Dr. Organic Cellulite Krém

Tűntesd el a narancsbőrt!

A narancsbőr sajnos olyan tünet, mely napjainkban a nők 95 százalékának okoz problémát. Ráadásul az egyszerű fogyókúra nem képes eltüntetni a bőrön látható gödröcskéket, a hepehupás felületet. A bőr hálószerűen tapad az izmokhoz, a kapcsolati rész üres helyeit pedig zsír tölti fel. Az itt elraktározódott toxinok, szövetek közötti folyadék és zsírgöbök okozzák a narancsbőrre jellemző tipikus gödröket és csomókat. Ezek eltávolítása komplex folyamat: ügyelni kell az egészséges táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra, a folyamatos méregtelenítésre, a gödröcskék felszámolását pedig speciális masszázzsal is gyorsíthatjuk. Érdemes ezt a területet funkcionális natúrkozmetikumokkal kezelni reggel és este, ilyen például a Dr. Organic bioaktív méhpempővel készült cellulitisz elleni krémje.

Kapcsolódó bejegyzések