Fiatalosabb megjelenés az Oriflame alapozójával

2018 október 10.
Fiatalosabb megjelenés az Oriflame alapozójával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Oriflame az alapozást fejlesztette tökélyre, amelynek mikéntjét az októberi katalógusból ismerhetjük meg részletesebben. Addig is, engedjétek meg, hogy bemutassam legújabb alapozó termékcsaládjukat, a Giordani Gold Master Creation termékeket.

Öt év fejlesztőmunka után kerülhetnek a vásárlókhoz az új alapozók, amelyek legfőbb jellemzője a kettős védelem. Mit értünk ezalatt? Tökéletes fedést és természetes végeredményt.

Mindennapi vágyunk, hogy olyan alapozót használjunk, amely nem okoz maszkhatást. A természetesség alap igényünk, amelynek ezek a készítmények tökéletesen megfelelnek: a 7 árnyalatban elérhetőek, hibátlan, természetes fedést adnak, emellett SPF18 faltorral védik a bőrt az UV hatásoktól.

GIORDANI GOLD MasterCreation alapozó

Fontos, hogy ne csak a feszes, fiatal bőr számára nyújtson kiemelkedő élményt viselőjének. A Giordani Gold Master Creation termékek az érett bőrt is ápolják, javítják dehidraltságát, továbbá elfedik az elszíneződéseket. Szaténos textúrájának köszönhetően kellemes viseletet nyújt, elegáns illata pedig élvezetessé teszi viseletét.

Külön érdekesség, hogy különleges ProSkin Pollution szűrőt is tartalmaznak, amelyek csökkentik a bőrre kerülő szennyeződések káros hatását.

Kapcsolódó bejegyzések