Fejezd ki a stílusodat!

2018 szeptember 25.
Fejezd ki a stílusodat! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fekete-fehér örök divat. Van, aki a fehérbe, mások a fekete színbe szerelmesek, együtt a kettő pedig páratlan hatást ér el. Nem csoda, hogy az Answear új kapszula kollekciója is lázba hozza a divatra érzékenyeket, hiszen dinamikus mintáival, fiatalos vonalvezetésével egy izgalmas megodást kínál a kissé unalmas őszi időszakra.

answear 1

A lengyel grafikus, festő és tipográfus Oskar Podolski betűk iránti rajongása ihlette az Answear új kollekcióját, amelybe különleges, kicsit futurisztikus stílusú ruhák és kiegészítők kerültek. A ‘Manifest your style’ olyan bátor emberek hangja, akik nyitottak a világra, bátran vállalják fel magukat, mernek élni. Ez a divatirányzat arra ösztönöz, hogy bátran fejezd ki a saját stílusod és vállald fel az életmódod, ne legyél középszerű.

Az intenzív fekete-fehér, erős kontrasztok, expresszív divat és szokatlan szlogenek, amelyek középpontjában az Oskar Podolski által készített grafikák állnak, egy új és egyedi kollekció meghatározó darabjai. A Manifest Your Style-ban megtalálható az alkalmi oversize pólók, grafikai mintás nadrágok, melegítők, laza pulóverek, zoknik, hasi tasik. A kollekció üzenete a konvenciók elleni lázadás, és a totális függetlenség.

Kapcsolódó bejegyzések