Fedezd fel a belülről fakadó szépséget és élvezd a #NatureBoxBeauty kincseit!

Egy új, természetes hatóanyagokat tartalmazó márka látott napvilágot és mutatkozott be a közelmúltban a hazai szépségszaküzletekben. A Nature Box haj- és testápoló termékei legnagyobb hívó szavai a természetesség, a hidegen préselt olajok és a fenntarthatóság.

Miért szerethetjük annyira a Nature Box termékeit?

A vegán, szilikonmentes, parabénmentes és mesterséges színezékektől mentes formula részben újrahasznosított csomagolásban foglal helyet, és globális fenntarthatósági projektekkel igyekszik csökkenteni az ökológiai lábnyomot.

Nature Box

Miért jó a hidegen préselt olaj?

A hidegen sajtolás során nem alkalmaznak külső hőt, így a gyengéd procedúra nem változtatja meg vagy nem eredményez sérülést az olajokban, vitaminokban és antioxidánsokban, így megőrzi azok hatékonyságát. Az olajok megőrzik természetes színüket és illatukat, így a hidegen préselt olajokban megtalálhatók a különféle tápanyagok, antioxidánsok, egészséges zsírsavak és olyan vitaminok is, mint az A-, B-, C- és E-vitamin, így a Nature Box formulák finom, ragadásmentes réteget képeznek és hidratálják, táplálják a hajat és a bőrt.

Nature Box

Fenntarthatóság Indiában

A Nature Box nemzetközi fejlesztési szervezetekkel működik együtt és kisebb helyi farmereket támogat a nyersanyagok fenntartható kitermelésével kapcsolatosan. A guárbab vagy csomósbab egy olyan összetevő, mely ápolja a hajat és a bőrt is, mely a Nature Box termékekben is megtalálható. A Nature Box Indiában támogatja a guárbab ültetvényeken dolgozó farmereket, ahol megtanulják, hogyan kell megfelelően guárbabot termeszteni, és társadalmi támogatást is kapnak, mint például, hogy hogyan alakítsanak ki saját kertet.

Nature Box

Kapcsolódó bejegyzések