Fáradtság ellen a legjobb Bourjois alapozó

2017 március 28.
Fáradtság ellen a legjobb Bourjois alapozó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ugye nem kell bemutatni a Bourjois ikonikus alapozóját? Ez a természetes szépséget fokozó alapozó nem véletlenül lett a hölgyek kedvence, hiszen minden nőtípushoz tökéletesen illik, és valóban felfedi a ragyogó arcbőrt.

c9902743ed8228cc0cd7cc75688bbdb4

Energiával feltöltő formula

A Bourjois arra ösztönözte termékfejlesztőit, hogy vizsgálják felül a közkedvelt Healthy Mix alapozó formuláját, és ha lehetséges, tegyék még jobbá. Az új, átdolgozott formula nyújtja mindazon előnyöket, mint elődje, a magas minőséget, friss illatot, de most még a fáradtsággal, fakósággal is felveszi a harcot és csodálatosan sugárzóvá teszi az arcbőrt. Az új, fáradtság elleni formulával rendelkező Healthy Mix C, E és B5 vitamint tartalmaz, ettől lesz a bőrszín ragyogó és egészséges, láthatóan friss és sugárzóan üde.

Az új Healthy Mix

A alapozó pigmentszemcséit beburkolják a formula alkotóelemei, ezért lesz a smink természetes hatású, szinte észrevehetetlen, mely akár 16 órán át is kitart, feltölti a fáradt bőrt. A bőr üde, friss és akár 24 órán át is hidratált lesz, eltűnnek a szem körüli karikák, a pirosság, sugárzóan ragyogó lesz a végeredmény.

b550e6829cbde5d86d71b1997b77826d

Tökéletes formula, olyan üde és bájos

Igazán frissítő, krémes, könnyed, nem tömíti el a pórusokat, kellemes viselet – ilyen a megújult Healthy Mix alapozó. Finoman olvad a bőrbe, puhává és egyenletessé varázsolja. A bőr könnyedén lélegzik alatta, mintha nem is viselnénk. A selymes végeredmény szinte észrevehetetlen, nem képez éles határokat, nem csomósodik össze. Pompás illatában tobzódnak a jellegzetes, pezsdítően friss jegyek, akár a termékcsalád többi tagjánál, felébresztik az érzékeket.

HEALTHY MIX KORREKTOR: AZONNALI FRISSESSÉG

A szemkörnyék érzékeny bőre azonnal elárulja a fáradtságot, de a Bourjois Healthy Mix korrektor sikeresen eltünteti a nyomokat, felfrissíti a bőrt. De mi is rejtőzik a pihe-puha applikátoros tubusban? Finom, könnyed textúra, ami természetes, láthatatlan fedést biztosít. Az egyetlen nyom, ami marad utána: visszafogott ragyogás, semmi sötét karika, sehol egy árnyék. A korrektor friss, gyümölcsös formuláját rejtő üveg élénk pink kupakot kapott, ezzel is érzékeltetve a termék frissítő jellegét. Különleges összetevők élettel telítik a szemkörnyék bőrét:

  • Púder gyöngyök elmossák a sötét karikákat, finom selymes végeredményt hagyva
  • Fényvisszaverő pigmentek ragyogóvá varázsolják a bőrt, szinte láthatatlanná teszik a sminket

Kapcsolódó bejegyzések