Eucerinnel az érzékeny bőr védelméért

Ha érzékeny a bőröd, akkor pontosan tudod, hogy egyáltalán nem könnyű feladat a bőrápolás. Általában nem használnak az általános bőrápoló készítmények, hiszen az érzékeny, vízhiányos, alkalmanként kipirosodó bőr más ápolást igényel. Az Eucerin pH5 termékcsaládja tudja a megoldást az érzékeny bőrre.

EUCERIN-SC-sensitive-skin-general-sensitive-skin

Bőrünk csodálatos tulajdonsága, hogy tökéletes védőréteget képezve megvéd minket a környezeti hatások ellen. Ám az intenzív szél, az erős napsugárzás, a sós víz egytől-egyig kikezdik az érzékeny bőrt, és ezzel egy időben a bőr védelmi funkciója károsodik. Erre a problémára fejlesztette ki az Eucerin a pH5 Intenzív termékcsaládját, amelyből most három szuper terméket mutatnék be nektek.

A Eucerin pH5 Intenzív krémet kifejezetten azok számára fejlesztették ki, akiknek érzékeny a bőrük a testükön és az arcukon. A krém pH5 Enzim-Védelmi rendszert tartalmaz, mely bizonyítottan aktiválja a bőr saját enzimeit. Az egyedi hatóanyag összetétel belülről erősíti a bőr saját védelmi rendszerét és ezáltal segít helyreállítani a pH-szintet, támogatja a bőrregenerációt és akár 24 órás hidratáltságot biztosít a bőr számára. Bizonyítottan megakadályozza a pollenek 90%-ának bejutását a bőrbe, ezért kiválóan alkalmazható a szénanátha kellemetlen tüneteinek az enyhítésére is. A dexpanthenolnak köszönhetően a krémnek hegesedést elősegítő hatása is van.

ECN_14828_PH5_Skin_Protection_Cream_SL_PS

Az Eucerin pH5 Kézkrém tökéletes segítséget jelent a gyakori kézmosás, a hőmérséklet változások esetében, melyek egytől-egyig okozhatják a kezek érzékenységét, szárazságát. Az Eucerin® pH5 Kézkrémet kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy ellensúlyozza ezeket a hatásokat és akár 18 órán át védelmet nyújtson a kiszáradás ellen. A krém pH5 Enzim-Védelmi rendszert tartalmaz, mely klinikailag bizonyított módon segít helyreállítani a pH-szintet és csökkenti a nedvességvesztést, s ezáltal belülről erősíti a bőr védelmi rendszerét. A dexpanthenolnak köszönhetően a terméknek hegesedést elősegítő hatása is van.

ECN_14827_PH5_Skin_Protection_Hand_Cream_PS

Talán nem is gondolnánk, milyen nagy szerepe lehet ennek a kis terméknek a nyári melegben, vagy akár a közeledő hűvösebb időkben. Az Eucerin pH5 Lip Aktiv ajakápoló dexpanthenol és E-vitamin tartalma megnyugtatja, hidratálja és megvédi az ajkakat a mindennapi  külső környezeti hatások ellen, mint amilyen az UV-sugárzás vagy a szeles időjárás. Rendszeres használata gyors enyhülést és folyamatos védelmet nyújt az ajkak számára. 6-os fényvédő faktort tartalmaz.

Eucerin lip balm

Kapcsolódó bejegyzések