Eucerin karácsonyi meglepetések

2021 december 10.
Eucerin karácsonyi meglepetések bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Eucerin karácsonyi ajándékcsomagjai segítséget nyújtanak, hogy ebben a hangulatos időszakban több időd maradjon magadra, szeretteidre és megőrizd üde megjelenésed a leghidegebb hónapokban is.

Bőrünk akkor válik érzékennyé, amikor annak védőrétege megsérül és így a külső szennyeződések könnyen megtámadhatják. A tünetek leggyakrabban az arcon, testen és fejbőrön jelennek meg, ilyenkor pirossággal, duzzadással és hámlással járhatnak együtt. A tél kiemelt időszak ebből a szempontból, hiszen bőrünk állandó szélsőséges időjárásnak van kitéve, kint a hideg és szeles környezetben, és a felfűtött lakásban egyaránt.

Érzékeny bőr esetén a leghatékonyabb megoldás a megelőzés, és nem az utólagos gyógyítás. Két fontos szempontot is érdemes szem előtt tartanunk ebben az évszakban: télen sem szabad megfeledkezni a fényvédő használatáról, hiszen a sugárzás ugyanolyan erős, mint az év többi szakában, ugyanakkor észrevétlenül éri a bőrünket; valamint ajánlott olyan termékek használata, melyek megakadályozzák az arcbőr hideg okozta kiszáradását.

Erre kifejezetten alkalmasak a hialuron tartalmú készítmények, hiszen ez a hatóanyag saját súlya 1000-szeresének, vagy akár 10 000-szeresének megfelelő mennyiségű vizet is képes megkötni. Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád tagjai nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavakat is tartalmaznak, valamint glicin szaponin keverékét. Ezek mindegyike klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan többféle ránctalanító hatást is kifejt: ráncfeltöltés, bőrtömörség regenerálás, bőrfeszesítés.

ECN_18460_Hyaluron_Filler_molecule_layered_POS_edited

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő, a Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő, a Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló és a Q10 Active érzékeny bőrre készült termékek közt mindenki megtalálhatja a számára ideális arcápoló készítményt, melyek előnye, hogy a bőr minden életszakaszában megkaphatja azt az ápolást, amelyre szüksége van.

Az exkluzív díszdobozos összeállításoknak köszönhetően ezek az Eucerin termékek akár szeretteid részére is ideális karácsonyi ajándékok lehetnek, és még a csomagolással sem kell bíbelődnöd, csak bújtasd be a fa alá, és figyeld a csillogó tekinteteket, mikor kicsomagolják személyre szabott ajándékokat!

Kapcsolódó bejegyzések