Neked is szükséged lehet a gyengéd védelemre

Az intim higiénia sokak számára még mindig tabu kérdésnek számít, pedig fontos erről is beszélnünk. Az Eucerin új mosakodó gélje átsegíthet minket a kényesebb napokon.

Az intim testrészek ápolása rendkívül összetett, hiszen ezeken a területeken a bőr különösen érzékeny, és ha természetes védelme meggyengül, hajlamossá válhat az irritációra, valamint kellemetlen érzés, sőt fertőzés is könnyedén kialakulhat. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a testünknek leginkább megfelelő, bőrnyugtató hatású tisztálkodószert használjunk. A kímélő felületaktív tenzidrendszert tartalmazó Eucerin pH5 Intim Protect mosakodó 4,5-ös pH-értékével kiváló választás lehet, hiszen tökéletesen igazodik a női intim terület sajátosságaihoz. Formulájában megtalálható a bőr saját tejsavja, amely segít a természetes hüvelyi mikroflóra fenntartásában és irritáció esetén enyhíti azt.

Eucerin Intim

  • Bisabolol-tartalmának (kamillakivonat) köszönhetően természetes gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, irritáció gátló, fertőtlenítő (baktérium- és gombaellenes) hatású
  • Érzékeny bőrűek számára is biztonságosan használható
  • Extra gyengéd formula tejsavval, a bőr természetes anyagával
  • Enyhén illatos

Kapcsolódó bejegyzések