Éljük meg az álmainkat!

2021 június 10.
Éljük meg az álmainkat! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Erre invitál a Betty Barclay legújabb, bohém női illata, ami életre kelti viselője vágyait. A Dream Away olyan tettekre sarkall, amiket régóta dédelgettünk, és amik megvalósításával egy álom válik valósággá.

Egy régóta áhított hőlégballonos utazás, megtanulni gitározni, végre megírni egy könyvet: mindannyian dédelgetünk olyan vágyakat, amelyeket egy nap szeretnénk valóra váltani. Mi lenne, ha ez az „egy nap” most lenne? Higgyünk az álmainkban, és legyünk elég bátrak ahhoz, hogy végül valóra válthassuk őket: a Betty Barclay Dream Away egy olyan illat, amely nőies, légies illatjegyeivel hízelegve körülveszi és elkíséri a romantikus nőt az úton, hogy álmait valóra váltsa. A virágos, légies kompozíció hangsúlyozza a könnyedséget, és azt a boldogságot, amelyet féltve őrzött vágyaink szabadon engedése felett érzünk.

BB_Dream Away_ (2)

Nőies, légies illat

A Betty Barclay Dream Away virágos-púderes kompozícióját a gyümölcsös mandarin, az izgalmas artemízia és a friss alma selymes-púderes árnyalatai nyitják meg. Jázmin, őszibarack és ibolya különösen nőies és nagyon légies elegye árasztja el a szívet. Érzéki kompozíció fehér pézsmával, édes
vaníliával és vibráló pacsulival.

Fejjegy: Mandarin, artemízia, alma

Szívjegy: Jázmin, őszibarack, ibolya

Alapjegy: Pézsma, vanília, pacsuli

BB_Dream Away_ (3)

Légies-bohém dizájn

A Betty Barclay Dream Away optikai megjelenése is álmodozásra inspirál: a gömbölyű, halvány rózsaszín üvegcse világoskék kupakjával egy hőlégballont szimbolizál, amely viselőjét az egekbe repíti. A külső csomagolás ombre hatású, világoskék-rózsaszín pasztell színátmenete a varázslatos ég jelképeként díszíti a felhő körvonalait. A rózsaarany bevonat mindkét csomagolás elemeit kiemeli, elegánssá és nőiessé téve azokat. Egy légies-bohókás dizájn, amely az illat különlegességét testesíti meg és közelebb visz minket álmaink megvalósításához!

BB_Dream Away_ (5)

Kapcsolódó bejegyzések