Elegáns street fashion darabok a Mohito téli kínálatában

2022 november 14.
Elegáns street fashion darabok a Mohito téli kínálatában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A MOHITO téli kampánya az ellentétek történetét meséli el. Az erős és független nőt mutatja be. Az Urban Diva kollekció a divatos és nőies ruhákat praktikus, streetwear ihletésű elemekkel ötvözi. A lágy textúrák robusztus anyagokkal kombinálódnak, a sötétebb árnyalatok közül kiemelkednek az élénk színek. Mindez az erőt, a pozitív energiát és az igények tudatosítását jelképezi.

220905_Mohito_Urban_0136_edited

Az Urban Diva kollekció elcsábítja a streetstyle kedvelőit. A divatrajongók biztosan felfigyelnek majd a fenomenális nadrágra, mely csupa háló, csillogó gyöngyökkel. A lenyűgöző hatás garantált!

A streetwear hangulatot a merész színek hangsúlyozzák. Az utcai stílusú pufidzsekit vagy a hosszú ujjú ruhát az erős narancs színválasztás emeli magasabb szintre. A kollekciót kiegészítők széles választéka teszi teljessé, köztük csillogó ékszerek estére és praktikus, ugyanakkor karakteres kézitáskák.

Az Urban Diva kollekció tisztelgés az illékonyság, a gyors változások előtt. Különböző stílusokat ötvöző esztétikát mutat be, darabjai számos alkalomra viselhetők.

Kapcsolódó bejegyzések