Éj fekete csábítás illatba zárva

A Boss az ikonikus illatait párban készíti, amelyben a női és férfi illat tökéletesen illenek egymáshoz. Csak úgy, mint viselőik, a parfümök is az érzékiséget és eleganciát hordozzák magukban. Legújabb illatpárosában sincs ez másként a márka történetében, így BOSS THE SCENT Parfum Edition For Him és For Her összefoglalják a BOSS esztétika modernitását és időtlenségét.

A luxusmárka legújabb kreációja nem csak az illatokon keresztül hat ránk, de már a megjelenése is elragadó. A mélyfekete üvegek, mint a sakktábla két ikonikus figurája, a fekete király és a fekete királynő meghatározó szereplője a játszmának. Tekintélyt sugárzó megjelenésük szemet gyönyörködtető. A matt fekete üveg éppen csak egy kicsit magasodik a fényes, fekete női változat felé. Egyszerre erősek és magabiztosak, mégis mindenekfelett harmóniát sugallnak.

A férfi illat határozottságát a gyömbér friss és fűszeres illatjegye hozza egyensúlyba. A vágyak feltüzeléséhez olyan afrodiziákumot vetettek be, mint a Dél-Afrikából származó maninka gyümölcs, melyet az íziszgyökér kivonata szelídít meg. Az alapillatban a pacsuli olaj uralja az illat gazdagságát és játszik össze a bőrillattal intenzív és füstös fa jelleget adva, amely melegséggel és titokzatossággal árasztja el az illatot. Együttesen az összetevők a maninka gyümölcs sötétebb oldalát hangsúlyozzák, és ezáltal a következő szintre emelik ezt a bódító illatot.

BOSS_The_Scent_PARFUM_Flacon_Carton_100ml

Természetesen a női illat sem maradhat el, így játékosságával elbódítja az érzékeket. A THE SCENT Parfum Edition For Her a mézédes őszibarack gyümölcsös jegyeivel indít, és az illat édes csalogatásával olyan kezdeti csáberőt sugároz, amely bárki számára igen vonzó, akire csak a parfüm viselője egy pillantást is vet. A parfümbe igen különleges komponensek kerültek, így például az Osmanthus Absolute (illatcserje kivonat), amely egy igen ritka nyersanyag. Vagy a Cistus Absolute (szuhar) mely a pörkölt kakaóbabbal együtt balzsamos keretet adnak.

BOSS_The_Scent_For_Her_PARFUM_Flacon_Carton_50ml

Kapcsolódó bejegyzések