Együtt ünnepeltünk a 7 éves Answear.hu webáruházzal

Fantasztikus dolog a siker részesének lenni, így nagy örömmel tettem eleget az Answear.hu születésnapi meghívásának, ahol nem csak a 7. születésnapnak, de a magyarországi vállalat hazai kiemelkedő eredményeinek is örülhettünk.

A születésnapi parti nem csak az eredményektől, de a különleges körülményektől is fantasztikus élmény volt, hiszen az Aswear Budapest egyik legmenőbb éttermébe, az Up&Down-ba szervezte látványos ünnepségét. Az amúgy is elegáns étterem erre az alkalomra arany és fekete színekben pompázott, csakúgy, mint a meghívott vendégek szettjei.

Answear.hu születésnapi parti_ChicAndCharm

A jó hangulatú este élményeit tovább fokozták a felszolgált finom falatok, az erre az alkalomra kevert Answear koktél, az egyedi születésnapi formatorta, és az isteni édességek, mint ahogy az óriás unikornis macaronok is.

Answear.hu születésnapi parti_ChicAndCharm

Persze mit sem érne egy parti, ha nem szolgáltatnának hozzá partizenét, vagy nem lenne lehetőség fotózásra, szelfie készítésre. Szerencsére ezekből nem volt hiány, és ahogyan a képek is bizonyítják, megragadtunk minden pillanatot, hogy jó képeket, szép emlékeket készítsünk.

Answear.hu születésnapi parti_ChicAndCharm

A szórakozás mellett azért egy kis munkára is sor került: Szabolcsi Johanna az Answear magyarországi vezetője prezentációjában méltatta a social média aktív szerepvállalását az Answear üzleti sikereibe, és beszámolt arról is, milyen célokat tűzött ki a lengyel multibrand webáruház.

Answear.hu születésnapi parti_ChicAndCharm

Johanna beszélt továbbá a 2018-as Answear és Medicine kollekciók megújulásáról és további eladásösztönző innovációs terveikről. „Másfélszeres növekedést értünk el az elmúlt évben, de itt most nem állunk meg. Lendületes, profi munkára törekszünk és egyre szebb eredményekre számítunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hazai sajtó, valamint az online közösség támogatásával értük el és folyamatosan számítunk a fejlődésünkhöz szükséges visszajelzésekre is.”

Answear.hu születésnapi parti_ChicAndCharm

Answear.hu születésnapi parti_ChicAndCharm

Hogy tudásunkról is számot adjunk, egy kvíz kérdéseire kerestük a válaszokat, majd az eredményhirdetést követően tovább folytatódott a bulizás. Természetesen a szervezők nem feledkeznek el a vásárlóikról sem, hiszen nekik is köszönhetik ezt a fantasztikus sikert. Különleges születésnapi kedvezmények várják a weboldalra látogatókat.

Kapcsolódó bejegyzések