Egyetlen cseppre a napbarnított, ragyogó nyári bőrtől

Irigyled a nyaralásról visszatért kollégák és barátok csodás bőrszínét? Ne kergesd többet a napot, mert a The Body Shop elhozta neked egy apró üvegcsébe bezárva.

The-Body-Shop-Honey-Bronze-Drops-of-Sun-Holiday-Glow-Creator-1280x508

Üdvözöld a 365 napos jó időt és élvezd akár egész évben az egészségesen napbarnított bőrt. Csak annyi teendőd van, hogy adj egy csepp Honey Bronze Drops of Sun barnítót a kedvenc arckrémedhez vagy alapozódhoz és azonnal élvezheted a szép, napbarnított bőrt.

A folyékony napfényt sötét barna, csillogás-mentes kiszerelésben hozta el a The Body Shop, mely egyenletesen barnára (és soha nem narancssárgára) színezi a bőröd. Hibátlanul összekeveredik az arckrémeddel vagy az alapozóddal, így tetőtől-talpig kitűnhetsz a tömegből egészségesen ragyogó, napbarnított bőrszíneddel.

Drops of Sun_INPINPJ010

Akár csak szolid ragyogásra vagy intenzíven napbarnított bőrre vágysz, a Honey Bronz Drops of Sun barnítóval saját magadnak beállíthatod az elérni kívánt bőrszínt. Túl világos? Csak adj hozzá még pár cseppet! Szabályozható és könnyen lemosható, hogy te kontrolláld a saját barnaságod.

Drops of Sun_INPINPJ008_kicsi

Hogyan használd?

  1. Vidd fel az alapozót vagy hidratálókrémet a kézfejed hátoldalára.
  2. Adj hozzá 1-2 csepp Honey Bronz Drops of Sun barnítót.
  3. Keverd össze alaposan és állítsd be az elérni kívánt színt.
  4. Vidd fel az alapozót vagy krémet a megszokott módon az ujjaiddal vagy sminkecsettel.
  5. Adj 1-2 cseppet az alapozódhoz is, hogy erősítsd a szín intenzitását.

 

Kapcsolódó bejegyzések