Egy titokzatos dezodor története

2017 február 26.
Egy titokzatos dezodor története bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Imádom a meglepetéseket! Azt is, amikor valami olyannal lehet dolgom, amiről csak részleges információkkal rendelkezem. Éppen ezért vártam lelkesen azt a csomagot, amiről csak néhány dolgot tudtam…

20170215_125055_web

Először is azt, hogy egy ismert nemzetközi kozmetikai cég termékéről van szó, amely megújul és új formában kényeztet minket, nőket. Nem volt más dolgom, mint az egyiket kipróbálni, a másikat elajándékozni egy kedves barátnőmnek, hogy ő is megtapasztalhassa a kényeztetését.

20170215_125105_web

Az elragadó halványlila dobozban érkező termékek pihe-puha selyempapírra voltak ráfektetve. Az egyértelmű volt, hogy a tesztelés “alanya” egy dezodor, ennél többet első ránézésre nem lehetett kideríteni róla. A következő élmény az illata volt: kellemes, púderes, virágos illata a tavaszt hozta el nekem. Nem túl erőteljes, nem hivalkodó, ahogy a dobozon is állt: ‘Soft feeling’.

20170215_125548_web

Számomra nagyon fontos, hogy egy dezodor ténylegesen védjen az izzadságfoltoktól. Ne kezdjek el izzadni már félóra múlva, ne hagyjon nyomot a felsőmön. Ugyanakkor legyen kíméletes az érzékeny bőrömhöz, vagyis ne csípjen, ha befújom magamat vele. Eddig ez a deo ezeket a kitételeket maradéktalanul teljesítette. Most már csak az a kérdés, melyik gyártó új termékét tesztelhettem. A kérdésemre napokon belül választ kapok, és amint kézhez kaptam az új termékeket, beszámolok nektek is a vaktesztem “alanyáról”.

Kapcsolódó bejegyzések