Egy illat, amely olyan érzéki, akár egy csók

2023 november 1.
Egy illat, amely olyan érzéki, akár egy csók bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az új 4711 Remix Electric Night felveszi az eddigi remix variánsok sokszínű világát és a tiszta életörömöt – és ezzel az éjszakát nappá varázsolja! A „Pump up the volume!” jelmondattal még intenzívebbé, sötétebbé és csábítóbbá válik. Egy illat, ami tökéletesen passzol magabiztos fellépésedhez, intenzív és ellenállhatatlan jellegével maradandó benyomást kelt a klubban…

“Tudjuk, mi mozgatja a fiatal célcsoportot, és ezt évente bizonyítjuk is pezsdítő remix illatainkkal! Nemcsak izgalmas illatvilágunkkal győzünk meg, amelyekből többet akar az ember – de főként a remix életmódunk az, ami meggyőzi mind a viselőket, mind pedig az iparágat. Néhány hónappal ezelőtt a fiatal illatmárkát nyertesként tüntették fel a 2023-as German Brand Award versenyén a „Szépség és Ápolás” főkategóriában. Az Electric Night illattal a titokzatos éjszakai életbe merülünk, hogy megmutassuk, mit tartogat mindez. Ez a remix kiadás titokzatos, elektromos, nőies, vonzó – és intenzív! Mert ez az abszolút újdonság, a 4711 Remix Electric Night, hosszú partiéjszakákhoz illő, extrahosszan tartó Eau de Parfum formában érkezik – és mint egy további illatvariáció, télen-nyáron megtalálható lesz a polcokon számodra!”

4711 Remix_Electric Night_Mood_2_edited

“Indítsd el a bulit: Egy feltűnő trió a citrom, bergamott és fekete ribizli különleges, pezsdítőgyümölcsös illatot teremt – és intenzív lökést ad az “első pillantásra”! Ahogy követed a ritmust, a szívbvirágos impulzusok dobognak, a pünkösdi rózsa és a gyöngyike összetalálkozik egy különleges, elektromos pillanatokhoz tervezett akkorddal: az egyedi rúzs-akkord a szexi aurához! Az alapban cédrusfa, vanília és amber biztosítanak kontrasztot és változatosságot, és intenzív érzést hagynak a bőrödön. Egy elektromosító illat, ami maradandó benyomást kelt a táncparketten – az emelt illatolaj-koncentrációval pedig még intenzívebb élményt nyújt hosszan tartó hatással az egész éjszakára! “Éld át a 4711 Remix Eau de Parfum-ot intenzív pillanatokért. Ez a virágos-orientális és gyümölcsös illat az egyedi rúzs-akkorddal a tökéletes lezárása a parti megjelenésednek, és maradandó benyomást hagy a klubban – minden szem rád szegeződik!” (Céline Barel, 4711 Remix Electric Night parfümőr)

4711 Remix_Electric Night_Mood_4_edited

Fejjegy: citrom, bergamott, fekete ribizli

Szívjegy: bazsarózsa, rúzs-akkord, gyöngyvirág

Alapillat: cédrusfa, vanília, ámbra