Egy férfias, magabiztos illat

2008-as bevezetése óta az Otto Kern Signature, a markáns fekete csomagolásában rejtőző illat a legkedveltebb férfiparfümök közé tartozik, és így máig a legsikeresebb férfi illatok egyike.

Az Otto Kern Fragrances történelem most egy különlegesen élénkítő, friss illattal gazdagodik: az Otto Kern Signature Eau Fraîche – a remekül bevált Otto Kern Signature illatkedvenc új interpretációja már megtalálható a boltok polcain.

Az új Otto Kern Signature Eau Fraîche illat a klasszikus változat alapjegyeit átvéve, friss, gyümölcsös akkordokkal nyit: a lédús vérnarancs, a pezsdítő mandarinhéj és a savanykás rebarbara vibráló frissességgel hívja fel magára a figyelmet. A szívillat férfias levendulából és érzéki íriszgyökérből álló aromás jegyekbe merül – majd tonkabab, mósusz és markáns fás akkordok alkotta meleg alapillatban teljesedik ki.

ottokern_signature_eaufraiche_edt_30ml_flacon

Fejillat: vérnarancs, rebarbara, mandarin
Szívillat: levendula, narancsvirág, írisz
Alapillat: tonkabab, mósusz, szantálfa

Az Otto Kern Signature Eau Fraîche azokhoz a férfiakhoz illik, akik öntudatosan élik az életüket, határozott stílussal rendelkeznek és nyitottak a kihívásokra. Gyorsan felismerik a kínálkozó lehetőséget és meg is ragadják azt. Pontosan tudják, mit akarnak – határozottan döntik el, hogy milyen legyen a fellépésük és az illatuk. Az új, dinamikus és férfias Otto Kern Signature Eau Fraîche illatkreáció mindig jó választás – munkahelyen éppúgy, mint szabadidőben.

Kapcsolódó bejegyzések