Édes szépség – I love chocolate paletták

Elképesztő csomagolásban jelentek meg a Make up Revolution legújabb palettái. Legszívesebben beleharapnánk ezekbe az ínycsiklandó csokitáblákba, annyira élethűek. Nézzük, milyen variációk láttak napvilágot!

Galactic – Az I Heart Revolution galaktikus csokoládé palettájával igazán “földönkívüli” sminket varázsolhatsz magadnak. Rózsaszín, kék és földszínek, kozmikus csillogású árnyalatok keveréke a galaktika legkreatívabb megjelenése érdekében.

galactic

Violet – 18 féle gazdagon pigmentált árnyalatot tartalmazó paletta, a lenyűgöző bíborvöröstől az ibolyaszínen át a semleges földszínekig. Matt, csillámló és szatén árnyalatok keveréke kellemes csokoládé illattal.

violet

Nudes – 18 féle gazdagon pigmentált árnyalatot tartalmazó paletta, melyben megtalálhatóak a finom, természetes színek, a csillogó bronz, arany, fás, mokkabarna és pezsgő árnyalatok.

nudes

24K Gold – Ez a különleges kiadású paletta 14 árnyalatú szemhéjpúdert és 2 féle highlightert tartalmaz: 6 féle matt árnyalat mellett, számos csillogó szín – arany, őszibarack, sárga és bronzszínek a csillogó megjelenés érdekében.

Orange – Narancs és csokoládé árnyalatok mesés keveréke ez a paletta. Matt és csillámos színek, melyek gyönyörű meleg tónusú smink elkészítését teszik lehetővé. A vidám, narancsos, meleg színek és az ínycsiklandozó narancsos csokiillat pillanatok alatt rabul ejti az érzékeinket.

orange

Rose Gold – Magával ragadó, elegáns rose gold csomagolásban 16 féle matt és csillámló árnyalat keveréke. A semleges színektől a rusztikus narancson és a mélyvörösön át a közkedvelt barna árnyalatokig terjed a színskála, mely számtalan stílusú és hangulatú smink elkészítését teszi lehetővé.

rose gold

Elixir – Elegáns csokoládé paletta, mely 16 árnyalatot tartalmaz: matt árnyalatok mellett, számos csillogó szín – bézs, barna, néhány narancsos és barnás színek, melyek között üde színfoltként jelennek meg a fukszia és borvörös árnyalatok. Az intenzívebb hatás érdekében használhatod nedves ecsettel.

elixir

Golden Bar – Éld át a luxus kényeztető érzését a Golden Bar paletta használatával. Krémes, könnyen satírozható szemhéjpúder és barna legszebb árnyalatának tökéletes kombinációja.

Chocolate and Peaches – Egy igazán jolly joker paletta, a legkedveltebb árnyalatokkal, sokféle barnával, zölddel és rózsaszínnel, mely bármely szemszínhez választható. Tartalmaz továbbá 2 féle világos árnyalatú highlightert, így lesz ez egy tökéletes utazó paletta, hiszen a kedvenc alapozónkkal és szempillaspirállal kiegészülve bármilyen alkalomra tökéletes sminket készíthetünk.

peaches

Ne feledjétek! A Makeup Revoluion termékei állatkísérlet mentesek, és vegánok! A palettákat megtaláljátok a Rossmann, Müller, DM egyes üzleteiben, de ha biztosra szeretnétek menni, keressétek fel a márkacsoport saját weboldalát, ahol akár a webshopból rendelhettek is: www.lovebrands.hu

Kapcsolódó bejegyzések