Divatba jött a boldogság!

2018 november 12.
Divatba jött a boldogság! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mostanra már beigazolódott, hogy a jó közérzethez elengedhetetlen a pozitív jövőkép, ami jobb életminőséghez vezet, egyszóval „divatba jött” a boldogság.

Ezen új felfedezésekkel összhangban született meg a Positivity, a Vagheggi új Limitált Kiadása, amit a boldogságból fakadó szépségnek dedikált. A Varázs Készlet és az Ékszer doboz utolsó generációs age care hatású kozmetikumai csodálatos ajándékok lehetnek bárkinek.

Radiant arckrém: A rebarbara kivonat, hialuron sav és béta-glukán frissességet és simaságot kölcsönöznek a bőrnek, a kókusz olajjal és karité vajjal gazdagított formula ragyogást és intenzív táplálást biztosít.

Filler arcszérum: Ráncfeltöltő hatású szérum, amely különböző molekula súlyú hialuronsavat, béta-glukánt és rebarbara kivonatot tartalmaz. Frissítő selyem hatású cseppek.

Antioxidáns arcolaj: Egy könnyű és tápláló textúra, gazdag vitaminokban és vörösáfonya olajban, ami erős antioxidáns hatást biztosít.

Ragyogó arcmaszk: Karitè vaj, mandula olaj, E-vitamin és rebarbara kivonat, igazi SPA élményt nyújt. Egy értékes szérum és egy krém egyesülése, ami azonnali ragyogó és sima bőrt eredményez.

Vagheggi Positivity Vagheggi Positivity Vagheggi Positivity Vagheggi Positivity

Kapcsolódó bejegyzések