Divat tippek késő őszre

2021 október 4.
Divat tippek késő őszre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Beköszömnt az ősz, és ezzel az öltözködésünk is megváltozik: jönnek a rétegek, a vastag pulcsik, a meleg ruhák. De hogy izgalmasak és változatosak legyenek most is a szettjeink, a Peek&Cloppenburg kínálatából szemezgettem néhányat, amihez néhány trend tippet is megosztok veletek.

Klasszikust a trendivel

Merjük ötvözni a különböző stílusokat! A klasszikus, egyszínű darabokat érdemes elegáns maxi szoknyával, geometriai- vagy virágmintával párosítani. Kiegészítőknél akár bőrből készült cipőt vagy táskát is választhatunk.

Peek&Cloppenburg 1

Játékosan hétköznap is

Idén is lehetünk kissé lezserek, hiszen a bohém stílusú színes darabokat megtaláljuk a polcokon. Romantikus hangulatot idéző virágmintás bő fazonú szoknyák és hosszú lenge ruhák mellett bőszárú és trapézszárú nadrágok között válogathatunk.

Peek&Cloppenburg 3

Kényelmes, ugyanakkor elegáns

A hűvösebb napokon elkél egy szép kockás kardigán vagy geometriai mintázatú poncsó. Mindkettő képes a legegyszerűbb kék farmer és fehér póló szettet feldobni, főleg, ha a sárga valamely árnyalatában pompázik.

Peek&Cloppenburg 2

Árnyalatokkal egyszerűen

Az ősz az egyik legszínesebb évszak, így a feltűnőbb színkombinációk, vagy egy-egy őszi árnyalat kiemelése is jó döntés. Néhány jól megválasztott kiegészítővel pedig kellően finomíthatunk az outfiten.

Peek&Cloppenburg 4

Kapcsolódó bejegyzések