Desigual üzletnyitás az Arena Mallban

2019. október 3-án egy kivételes esemény keretében vezette be a Desigual új márkafilozófiáját és identitását újonnan nyílt üzletében. A cél egyértelmű volt: mindenki, aki ellátogat az Arena Mallban található Desigual üzletbe csatlakozzon a Visszafelé gondolkodáshoz, és valamilyen módon felébreszthesse kreativitását.

A La Energy FW19 kollekció jelentette az esemény fő szálát, amely lázadó stílusban mutatta be a szezon legvibrálóbb, legélénkebb és legreprezentatívabb darabjait. A kifutó-látvány jegyében 4 táncos fehér, fekete, lila és sárga elasztikus, egészalakos body-t viseltek, valamint egy-egy jellegzetes kollekció-darabot, amely próbaba megjelenést adott nekik.

Desigual

A hatást Larion Oscar (Backstage Makeup School), Magyarország egyik legzseniálisabb sminkmesterének alkotásai fokozták – keze alatt valódi próbabákká alakultak át a táncosok. A show közben életre keltek és kölcsönhatásba kerültek a közönséggel. A 4 etapból álló koreográfiát Feicht Zoltán, koreográfus tervezte, a mozdulatokat Pozsonyi Attila DJ magával ragadó mash-up zenei világa ihlette.

Desigual

S ha mindez nem lett volna elég meglepetés, az El Love, 2020-as kollekciónkból is ízelítőt láthattunk az üzletben. Az El love SS20 megnyilatkozás arról, milyen a márkára jellemző design: Színes, univerzális, kortárs, eredeti és tiszteletteljes. Az eredmény egy mediterrán kollekció, tele hawaii, indiai, trópusi és afrikai hatásokkal, amelyek feltárják stílusunk fő sarokköveit (művészi, patchwork, bohém), valamint városi, sokoldalú és friss elképzeléseink lényegét.

Desigual

A Desigualról

A Desigual egy nemzetközi divatmárka, amelyet 1984-ben hoztak létre Barcelonában. A márka híres alkotásainak individualitásáról és egyedi karakteréről, amelynek célja, hogy pozitivitást és hitelességet hozzon emberek ezrei számára, akik önmaguk legjobb verzióját szeretnék felszínre hozni.

Kapcsolódó bejegyzések