Deichmann trendtippek az őszi-téli szezonra

2021 szeptember 24.
Deichmann trendtippek az őszi-téli szezonra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Deichmann friss kollekciójában megtalálhatjuk a hozzá és a hangulatához illő lábbelit, akár hétköznapokra, akár különböző programokra keresünk egy-egy darabot. Az elegánsabb cipők és a csajosabb, dekoratív cipzárakkal díszített bakancsok, valamint kristályberakásokkal hódító sneakerek mellett a lazább stílust kedvelők vagy a vagány punkos darabok rajongói is találnak kedvükre való magasszárú chelsea modelleket, feltűnő talpú loafereket, all black bakancsokat.

Laza, sportos és csillogó

A sneaker a hidegebb hónapokban is megállja a helyét. Bátran válasszunk egy csillogó darabot, hiszen a csillogás és a sneaker fogalma már rég nem ellentmondásos! Különösen szépek a fényes kristályokkal, csillámokkal, szegecsekkel díszített fehér, fekete és bézs modellek, vagy az all over white modellek rozéarany metálos díszítésekkel.

BeFunky-collage

Klasszikus és punkos

Az idei őszi-téli szezon chelsea vagy lace up bakancsaival, valamint bokacsizmáival igazán stílusosak lehetünk a mindennapokban. A klasszikus modelleket játékos cipzárak, a talprészen metálos díszítések teszik különlegessé. A vagányabb, punkos stílust kedvelők is találnak izgalmas darabokat a kollekcióban: lace up bakancsokat, hosszú szárú csizmákat vagy worker bakancsokat. Durva talpak, feltűnő csatok, fűzőlyukak, szegecsek, all-over metallic és lakk optika – ezekben a modellekben felszántjuk az utcákat!

BeFunky-collage (2)

Az őszi-téli szezon darabjai mély feketében és az olyan természetes színekben jelentkeznek, mint a khaki, a barna, az őszies piros, a bézs vagy a taupe. Ugyanakkor egy trend az egész kollekción végigvonul: a fehér árnyalatok. A loaferektől a lace up modelleken át a bakancsokig, hosszú szárú csizmákig és sneakerekig. A különböző fehér tónusok, a csontfehér, off white, krémszín, bézs, egyaránt jól passzolnak a hétköznapi és a különleges stílusokhoz is.

BeFunky-collage (1)

Lázadó klasszikusok

A chelsea bakancsok ebben a szezonban nem csak a klasszikus, elegáns stílust kedvelők kedvencei lesznek. Különböző szármagasságú, erőteljes talprésszel és sarokkal jelentkező, lakk optikás darabok is helyet kaptak a kollekcióban, nagy láncok és kapcsok teszik teljessé a szemet rabul ejtő megjelenést.

BeFunky-collage (3)

Kapcsolódó bejegyzések