Csábító és elegáns fehérnemű nem csak Valentin napra

Az Intimissimi bemutatja Valentin napi kollekcióját, amely az új, csábító és elegáns, teljesen fekete hatással hódít. Az Intimissimi 2016-os Valentin napi kollekciója a modern nőnek szól, aki nem mond le a romantikáról, de a legújabb glam trendekről sem.

intimissimi

Az egyedi stílusú nőnek, aki a fehérneműt kiegészítőként, a lenyűgözés eszközeként viseli, ugyanakkor tudatában van saját különlegességének is. Hihetetlen, kifinomult részletek és kivitelezés jellemzi az Indie Glamour inspirálta kollekciót, amelyben a fekete – az abszolút elegancia szimbóluma – selyemmel, fodrokkal, izgalmas szegélyekkel, geometrikus motívumokkal és áttetsző elemekkel randevúzik.

Intimissimi

Az Elegáns Rock inspirálta body-ban főszerepet kap a fátyolszerű geometria, a csipke és domborhímzett hatás találkozásából születik. A stilizált virágmotívumok felidézik az óceán hullámzását, a hálós kézimunka-stílus pedig finoman látszódni engedi a bőr részleteit a fekete és áttetsző elemek csábító játékában. A body-t különösen izgalmassá és sokoldalúvá teszi a nyitott hátrész és a zárt, kerek nyakvonal, amelyek egyszerre kölcsönöznek érzékiséget és divatos külsőt.

A költői nevet viselő Poetic Silk szettet, amelyet harisnyatartó is gazdagít, különleges és letisztult részletei keltik életre, melltartóját és a brazil fazonú alsóját egyszerre jellemzi a kényelem és a maximális csáberő. Egy kifinomult, meghatározó, kortárs tervezésű darab, tiszta selyemből.

Kapcsolódó bejegyzések